8 år siden

Hr Solsort

sov lidt længe
Kenny Raun (...
9 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Ny Picanto
Peter
11 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
2 måneder, 15 dage siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Endnu en dag er gået efter arbejde smuttede jeg hurtigt omkring min datter Louise flyttede en lampe, det er i sådan et betonloft så egentlig er det mest en bormaskine hun skal låne.. men lampen blev flyttet..

Man kan altså godt mærke den der time vi har flyttet uret, mørket kommer så hurtigt, det blev i skumringen jeg flyttede de udendørs potteplanter ind under den overdækkede terresse, måske kan de så nå at tørre lidt inden de skal ind for vinteren, en phønexpalme et par algave lidt pelargonia og ja så faldt jeg over en Oliven til plantemarked i sommer og den må jo også bevæge sig langsomt og sikkert mod udestuen.

Det blev den her sommer jeg fik puttet lidt mørtel på skorstenen, noget af det har ramt fugerne men det har givet et meget rustikt udseende :-) er også midt i udskiftning af tagpladerne, nu tror jeg projektet holder vinterpause eller skal nogen da komme puste til mig.


Så har jeg drømt om at få et billede af Hr Solsort han sætter sig nupper en vindrue nu og da det eneste der kan få ham til at lade være er når jeg står klar med kameraret... synes altså godt han kunne lade mig tage et billede når jeg lader ham rydde op i vindruerne.

Ellers ikke så meget nyt, imorgen er der dommermøde såååå skal sydpå..

God aften til jer alle

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hr Solsort er publiceret 27/10-2015 19:37 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.