1 år, 11 måneder siden

Svedig nat med mareridt.

Giv kærligheden en chance...
Ansu Orheim ...
5 måneder, 14 dage siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
10 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
6 år siden
Jeg udkommer
Lars Peter H...
3 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
8 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
10 år siden
SMS til/fra sagsbehandler...
Ansu Orheim ...
2 måneder, 20 dage siden
Hej.

Så landede jeg i sofaen efter en hektisk dag, hvor jeg mødte ind på arbejde kl. 7 bare fordi, at jeg ikke havde sovet godt. Men det var fint nok, fordi så fik jeg af en eller anden grund lavet en hel masse. Jeg har virkelig holdt mig selv beskæftiget i dag - og har slet ikke haft tid til at håndtere min nat i nat.

Jeg vågnede flere gange i nat med svedig hals og bryst - kogte over af angst og havde så svært ved at tælle fingrer og arme i nat. Føler det som et kæmpe nederlag, men jeg kan nok ikke forvente, at det går godt hver eneste gang. Jeg er træt nu på den gode måde, da jeg tog mig sammen i dag. Arbejdede fra 7 til 15.30. Tog direkte hjem, løb ned og afleverede min lånte bog og hjem til webinar og styrketræning i mens. Jeg nåede sågar også at lave med undervejs, sætte mig i sofaen og spise. Så kørte jeg ud i skoven med min hund og tadaaa, hente pakker, handle ind på vejen hjem og så et bad... Puha nu sidder jeg her.

Jeg vil spise hele min bøtte chokolade mousse nu og så vil jeg gå i seng! Det var bare det, jeg vil nemlig forsøge ikke at dvæle ved den lange nat og håbe på en bedre nat i nat.

Neola - The New One.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Svedig nat med mareridt. er publiceret 19/04-2021 20:24 af Neola.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.