3 år siden

Hård dag på en rigtig træls måde.

Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
8 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Hej.

Jeg slæber mig gennem denne dag. Jeg var igen på kontoret lidt over syv, fordi jeg havde en lorte nat og lige nu er arbejde faktisk noget af det som jeg elsker at gøre. Lige nu bliver det min måde at få tankerne væk. Jeg kørte dog også en halv time tidligere i dag, så er kun en halv time foran på timer denne uge. Men mon ikke, at jeg indhenter det i løbet af ugen.

Mine nætter er lange, når jeg vågner hele tiden. Den her overfladiske søvn er drænende. Min læge har lige flyttet min tid hos deres psykiater til ugen efter. Det passer mig virkelig dårligt, da jeg havde taget fri for at komme til den aftale.. Jeg ved, at jeg vil være for drænet til at tage på arbejde dagen efter. Det demotiverede mig helt vildt i dag. Så ringede min mor til mig i min frokostpause og drænede mig yderligere. Hun vil bare hjælpe, det ved jeg godt. Men hun ved ikke hvordan og jeg ved heller ikke hvordan hun kan hjælpe. Så hun er hjælpeløs og føler sig hjælpeløs overfor sin depressionsramte datter.

Så der kunne jeg så sidde i min frokostpause med tåre i øjnene velvidende, at min kollega overfor hørte halvdelen af samtalen... Oveni det, så skulle jeg testet for Corona i dag og jeg har haft tør hoste hele dagen, så frygter jeg også, at jeg har det. Det kan jeg slet ikke overskue, hvis jeg har, da pigerne og jeg skal i byen og spise i weekenden. Det har jeg set frem til så længe nu, at jeg kan ikke klare, hvis de skal gøre det uden mig. Jeg ved, at jeg kommer til at tænke på det her indtil i morgen, når jeg får svar. Det bliver forfærdeligt...

Nætterne er de værste pt. Havde en så god weekend og nu har jeg igen haft 2 nætter i streg badet i sved og bange... Puha... Nu må jeg prøve med nogle CBD dråber, som skulle hjælpe på søvnen. Baldrian dråber giver mig bare tynd mave og sure opstød, så det gider jeg heller ikke bøvle med i nat.

På den positive note, så fik jeg gået en tur i dag efter, at jeg havde siddet i sofaen og været ked af det.

Det var bare det. God solskinsdag, hører det bliver koldt den næste uge.

Neola - The New One.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hård dag på en rigtig træls måde. er publiceret 20/04-2021 20:05 af Neola.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.