6 måneder, 29 dage siden

Flyttestress og hjælp fra uventede kanter!

Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
6 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
2 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
7 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
2 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
8 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
7 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
8 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
3 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
4 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
5 år siden
Et digt
Peter Munk (...
8 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
4 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
11 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
6 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
5 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
6 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
5 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
5 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
7 år siden
brænde
Peter
6 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
6 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
13 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
7 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
4 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Op på den hest!
Bastian
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
7 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
9 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
5 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
7 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
7 år siden
Like & del
Olivia Birch...
6 år siden
Først...Jude!
Jeg er træt af mig selv og den negative tankespiral jeg fiser rundt i. Der var - eller er for den sags skyld - jo ikke rigtig noget at sætte finger på, det er KUN mine egne tanker der stikker af og får øje på problemer som ikke er der.

Først, så troede jeg eksempelvis at han skulle på date med en anden nu i morgen. Han kunne ikke tage i IKEA og hjælpe mig med at slæbe. Jeg blev så skuffet! Han sagde han skulle arbejder, yeah right!!
Jeg glemte det lidt og nu er det så mandag. I dag holder han fri for at være sammen med datteren, der har påskeferie fra institutionen - det betyder så til gengæld også, at i morgen og onsdag bliver lange dage, hvor han skal indhente det han så ikke har nået i det..
Femi, for pokker..!

Da jeg var hos ham første gang, gad han i hvert fald ikke hjælpe med flytning, det var jo arbejde..!
Gæt hvem der påtænker at komme torsdag, altså dagen efter jeg har fået nøglen, og hjælpe til med at samle møbler? Jo, det gør Jude! Og jeg glæder mig gevaldigt! Skal bare lige have regnet ud hvordan jeg grejer den i forhold til mine forældre. Jeg bør jo nok lige give ham chancen for at ændre mening, i stedet for lige at lave et bagholdsangreb på den måde.

Derudover! Så er Grey lidt en hverdagshelt! Der blev brainstormet lidt forleden, ønsket tillykke med en fødselsdag. Han spurgte om jeg manglede flyttehjælp, men sagde nej - og indrømmede at jeg havde brug for hjælp til afhentning til IKEA i morgen aften. Han slog til! Derefter præsterede jeg så at smadre mit trailerstik på hestetraileren, så det ender med at Grey dukker op med trailer, træpinde til at lægge i bunden i tilfælde af fugt, varm kakao til køen OG styrke til at slæbe mit fem sektioners store garderobe skab og to skænke plus det løse.. Jeg har næsten ondt af ham.. Han har bedt om at jeg minder ham om at han skal hente en skuffefront.. En.. Hehe.. Han ved ikke hvad der rammer ham. Han har tidligere meldt ud at han hader Ikea, så jeg er spændt på hvor længe han holder. Han spurgte om jeg skulle have meget, jeg sagde ja - men han er ikke hoppet fra endnu. Han bliver holdt i arms længde, og jeg er sindssygt glad for hjælpen.

Og jeg glæder mig til at se Jude på torsdag..
Hygge og samle alt det lort vi skal hente tirsdag..

All is good.

Og lige om lidt er jeg færdig med dagens arbejde, så skal der pakkes mere sammen, gøres persienner rene (boooooring!) og gøres klar til mere flytning.

All is good. Really, really good.

Om jeg et problem med at bruge Grey som hjælper? Nej, for jeg har vitterligt ikke andet - udover en smadret skulder, hvis jeg ikke havde haft den, havde jeg nemt klaret det hele selv. Men jeg er sindssygt glad for hjælpen. Skal der argumenteres for helt at cutte ham ud fra mit liv, bliver det når Jude har besluttet sig for, om han har lyst til at tage kærestehatten på eller hvad der sker. Jeg har spurgt mig selv om jeg synes det er ok, det jeg gør, i forhold til Jude. Jeg synes godt jeg kan argumentere. Jeg er et voksent og ansvarligt menneske. Desuden, Grey sendte mig et billede af sig selv, nyklippet forleden. Appellen er HELT væk. Jeg kan kun se den store næse, det lidt for stirrende blik og den der drengede kikset-hed han bærer rundt på. Nej, ikke noget for mig.

Så Jude...?
Please.. Enter the stage..
Utålmodig? Forventningsfuld?
Tja. Jeg er egentlig glad for at vi har det som vi har det, men jeg gad godt vide hvad han synes. Hvilken retning vi bevæger os i. Jeg er sindssygt glad for at have masser af mig-tid, det er jeg slet ikke klar til at give afkald på endnu, men jeg vil gerne vide at han er interesseret i "mere".
Jeg ved ikke om det giver mening.
Kan jeg se mig selv bo sammen med ham engang i fremtiden? Ja, det kan jeg godt - men - jeg er ikke klar endnu, jeg ELSKER at det går langsomt.
Kan jeg se mig selv lave en baby med ham - tjek.. Men nu har jeg heller ikke set hvordan han er far endnu.. Ved at han er på når han har hende, der bliver ikke snappet lige så heftigt som når han er alene, men jeg klager ikke. Der har ikke været død kommunikation mellem os i denne weekend i bekymrende grad overhovedet og jeg har en god følelse. Det er nice.

Da jeg var der sidst, spurgte jeg lidt ind til hans stilhed - han lægger ingenting i det overhovedet og jeg fik bare en krammer ud af det. Da jeg var der sidst, sov vi sammen og jeg sov bedre end nogensinde hos ham. Han havde været oppe og tisse midt om natten og var kommet tilbage til mig, som lå ovenpå min dyne. Har klaget et par gange over at jeg frøs. Han havde forsøgt at få den vristet fra mig, men uden held, så valgte i stedet at lægge sig tæt med mig og dække mig med sin egen dyne. Nåhr. Måske det var derfor jeg sov godt, I don't know, men jeg blev rørt af omtanken.

Vi lå hele torsdag morgen og snakkede, indtil han var ved at komme for sent på arbejde. Han kyssede mig farvel flere gange. Bløde, lækre, lange, varme kys. Bedste følelse ever!

Blev - arbejdede ved hans skrivebord og låste mig ud, da jeg var færdig og kørte hjem.

Alt i alt - super god oplevelse. Igen har han været utrolig meget på efter vi hilste af. Der skulle næsten ingen overtalelse til at få ham til at komme og hjælpe med at samle Ikea-projekterne. Han indrømmede blankt at han ikke er ret god til at samle - jeg lovede ham at han ikke skulle være bekymret - jeg er god til at samle, men dårlig til at holde.

Jeg glæder mig til at flytte ind i mit nye hus. Helt, helt vildt!
Der er købt pensler, bakker, afdækning, malertape og polyfyla, så det kribler i fingrene efter at komme i gang.

Roger over - rigtig god påske til jer alle sammen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flyttestress og hjælp fra uventede kanter! er publiceret 29/03-2021 16:26 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.