1 år, 11 måneder siden

Når stressen presser - og letter igen...

Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
8 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
7 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
1 måned, 7 dage siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
9 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg er simpelthen omgivet af gode mennesker i mit liv altså, jeg ved ikke hvem pokker der holder hånden over mig, men du godeste jeg er godt nok taknemmelig!

Min ellers så faste kunde er begyndt aktivt at søge efter min erstatning. Fint nok - men det ufine starter der, hvor jeg overhovedet ikke er blevet underrettet om denne beslutning. Vi har dog en kontrakt, en aftale, om du vil, som både skal og bør overholdes.
De har stadig fordelagtige vilkår i forhold til min tid, men det er der så bare ingen grund til at gøre fremadrettet, ved nye kunder. Tag prisen, æd den. Slut!

Dén konstatering slog lige luften ud af mig et øjeblik.. Især fordi der bare har være uoverskueligt meget BØVL den vej igennem i år, med kunder der ikke vil betale for de prisstigninger de får varslet - osv osv.. Nå - life goes on - der må bare komme flere af de glade kunder på planen..

I næste uge bliver det hårdt, med to hele dage i Gråsten, videre til Fyn i et par dage hvor det bliver SKØNT med en tur ud, hvor jeg kan køre frem og tilbage samme dag.
Hvis jeg napper en overnatning hos JC, mener jeg at det kan komme ned på en acceptable køretur, plus jeg kan få nogle gode timer og ikke mindst nætter i hans selskab..

Seksuelt er han ved at være der hvor jeg rigtig, rigtig, rigtig godt kan lide det og jeg elsker simpelthen når vi har plads til at gøre hvad vi har lyst til, uden at skulle tænke på ungerne.. Ikke at det betyder vildt meget, vi knalder alligevel, bare uden lyd på, men gosh det er rart med alenetiden..

Jeg havde en fornemmelse med ham til at starte med, at han ville vokse på mig, og jeg har fået ret.. Jeg vil hellere være sammen med ham, end alene.. Jeg har stadig brug for at trække mig ind imellem, når børnene er der, men når jeg så gør det, jamen så er jeg til gengæld også på, når de er der og så kører det ret godt..

Der er altid voksentid om aftenen, inden vi går i seng og efter de er lagt.. Der bliver værnet om "os" - og det er han ret god til.. Jeg nyder det og jeg har lige været igennem en super travl periode og han brokkede sig bare lige præcis over absolut ingenting.. Det gav lidt mere tro på det hele.. At han ikke bare bakker ud, når det begynder at blive hårdt.. I næste uge bliver det også sindssygt, men han er god til at holde sig selv igang og ikke bare synke sammen i sofaen.. Der sker noget, min energi er begyndt at smitte, præcis som jeg havde håbet det ville gøre..

Det er rart at se ham sådan, han går rundt og er glad og råhygger sig - i stedet for som da vi mødtes, hvor han all-in-all var lidt flad..

Vi snakker en masse om børnene og den mega sårbare periode de er i lige i øjeblikket.. En mor der flytter og ikke helt fortæller dem hvad der foregår - udover at det er langt væk og det bliver bøvlet at se venner og veninder "hjemmefra" (de flytter ca. 20-30 min væk, så helt vildt besværligt bliver det bare heller ikke, men de har glemt at sætte sig ned og fortæller de små hvad der sker.. Den ene reagerer helt vildt på det, den anden slet ikke, men jeg tænker det nok skal komme, når hverdagen rammer..

Han lytter og det giver nogle virkelig fede snakke.. Især i forhold til den lille har vi fået lidt hul igennem og har fået ham til at åbne op og snakke.. Det er straks værre med den store, hun har en forståelig krise over hvad der sker, men hun kan ikke selv gennemskue hvad det skyldes, så derfor har hun enormt svært ved at sætte ord på hvorfor hun opfører sig som en hysterisk umulius når hun ikke får sin vilje..

Ingen grund til at kede sig..

Men lige nu? Lige nu kunne jeg bare godt rejse mig fra mit lille kontor, sige tak for i dag og gå ud i solen og nyde den her skønne, skønne forårsdag og få slappet lidt af, inden weekenden rammer..

Vi skal til Final 4 i Herning - JC og mig.. Han har købt mig en komplet spilleruniform til udebane, som selvfølgelig skal bruges i weekenden.. Det bliver et ømt syn, tænker heldigvis mange af de andre ligner os, lige præcis i weekenden, så jeg tænker ikke vi falder helt udenfor..

Snakkede med Grey i et par timer i går aftes, et break midt i alt mit arbejde og det var bare super godt.. Han er bare en god kammerat altså - som i går aftes var på vej hjem fra arbejde i Italien.. Vi snakker om alt, og vi kæmper stadig om hvem der snakker mest - jeg påstår det er ham, men han er uenig, for derhjemme siger han aldrig noget (ifølge hans kone).. Tøhø.. Jeg får mange flere informationer nu, end før.. Billeder af børn og ting de finder på - det gjorde jeg ikke før og det er fedt at blive inkluderet lidt mere..

Jeg gik og var nervøs for hvorvidt JC kunne overhale Grey på den lange bane - den bekymring er længe skudt til hjørne og jeg er overrasket over hvor pænt Grey opfører sig.. Han presser ikke på, udover at han er blevet langt bedre til at finde tid til at snakke, gå tur osv - hvilket stadig er max ugentligt.. Det er fint - mere Grey har jeg ikke brug for og det er rart stadig lige at have en man kan spørge om råd og vejledning med hus og vedligehold.. Jeg savner ham ikke - jeg savner JC.. Jeg glæder mig til at komme hjem og kramme på ham, være tæt på ham og snakke og pludre og lave mad og træne og...bare være sammen...

Og nu får jeg lige sparket de sidste certifikater ind i excel-filen, and then I'm out..

Roger over - god weekend..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Når stressen presser - og letter igen... er publiceret 25/03-2022 13:17 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.