7 år siden

Min første dag på fyldepennen.

Jeg er udgivet, woo!
Kianna Kitte...
2 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
6 år siden
Skæve og underlige ting
Søren Sørens...
19 dage siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
3 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
7 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
6 år siden
19-03-17
Hannah White...
2 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
5 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
6 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
2 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
5 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
4 år siden
Start?
Christian Ba...
5 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
3 år siden
Jeg sidder og roder lidt rundt på siden, med en masse rodede tanker i mit hoved. Hvor skal jeg starte og hvor skal jeg slutte? Hvad er det jeg vil skrive om, og hvad skal jeg bruge denne side til? Tør jeg begynde på et værk? Tør jeg få kritik? Tænk hvis nogen ikke kan lide det jeg skriver? Jeg har altid hørt på folk omkring mig sige at jeg skriver godt, jeg kan ikke bare nøjes med en kort tekst, de bliver altid enormt lange. Jeg har leget med tanken længe om at skrive mit eget. En biografi, om mit liv. Jeg synes jeg har så meget at fortælle, det er altid bare endt med jeg har været vildt optaget de første par dage og så tror jeg at det stille er gået hen og blevet min egen skrive død, fordi jeg har så høje forventninger til mig selv. Jeg er lidt af en perfektionist, tingene skal virkelig stemme og den mindste kritik, så er jeg god til at falde af hesten. Men efterhånden som jeg bliver ældre og jo klogere jeg bliver, så er jeg blevet mere bevidst om at kritik er en god og en sund ting at få, for at jeg kan rykke mig. Det betyder ikke at folk ikke kan lide mig som person, eller at jeg er et dårligt menneske. Tværtimod, folk gør det for at hjælpe mig. Det kunne være fedt med nogle gode råd. Hvordan gør jeg? Hvordan skriver jeg en god bog? En dame sagde for nyligt til mig at jeg skriver godt og at hun ikke synes jeg skal være tandklinikassistent, men forfatter. Det tog jeg virkelig til mig. Hun nævnte; Hvis ikke imorgen, så om 2 år eller måske 10 år. "Jeg ved din bog vil blive en bestseller. Du forstår at skrive så du rammer folk." Jeg vil glæde mig til at læse andres værker herinde, få venner og rigtig blive klog på hvilken vej jeg kan gå. Først og fremmest må jeg tage et skridt af gangen og en dag af gangen. Jeg har ikke travlt. Eller har jeg? Nogengange længes jeg sådan efter at blive til noget stort LIGE NU! Men hvad er det man siger, er det ikke - "Hastværk er lastværk?"
Er utrolig glad for at den her hjemmeside findes og at muligheden er lige foran øjnene på mig og at det ER gratis (indtil videre).

Jeg kan takke min bedste veninde for at sende mig et link til siden, uden hende havde jeg ikke kunne tage første skridt, hen imod en af mine store drømme her i livet.

K.h Kathja Tanja

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min første dag på fyldepennen. er publiceret 15/08-2012 17:57 af Wonderadult.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.