Romanprojekt, kunst, bog omslag og forelsket...

Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
8 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
3 måneder, 1 dag siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
12 år siden
Jeg er i gang med et romanprojekt "Det tynde bånd" som i nok har set at jeg har lagt ud. Men jeg synes altså det mangler noget, for slet ikke at tale om opsætningen er elendig! Og grammatik, er bare ikke min stærke side :(

Så har skrevet ind til skrivevaerkstedet.dk hvis nogen kender det? De hjælper med det hele, men man skal jo selvfølgelig betale for det. Men pyt... hvad gør man ikke for sit hjertebarn? ;)

Jeg skal også have lavet et bog omslag til det. Jeg er jo selv kunstner, så det er heldigvis ikke det der er mit største problem :) Hvis nogen mangler et bog omslag til deres side, gør jeg det gerne, elsker at nørde med sådan noget. Symbolsk beløb ville selvfølgelig være dejligt at få for det. Eller måske bare en tjeneste til gengæld. Man skal jo hjælpe hinanden ikke? :)

Så har jeg fundet ud af noget pudsigt. Jeg er vidst ved at blive for gammel haha. Tænk at jeg først opdager nu at Århus (her hvor jeg bor) - Har/er ved at lave en kreativ bydel fnis. Så jeg skal ned på Godsbanen på onsdag og tjekke det ud!

Det bedste af det hele er at jeg er forelsket til op over begge ører. Så kan livet bare ikke blive bedre! Men går også igennem en svær periode, men den historie, kan i få en anden gang.

Jeg skriver måske igen lidt senere :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Romanprojekt, kunst, bog omslag og forelsket... er publiceret 14/07-2013 11:56 af Shirley Ankerstjerne (Shirley).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.