Fucking nympho - Kasper Lund

De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Det irriterer mig, når du af og til henvender dig til mig - med den eksakt samme kontaktform, som da vi var sammen. Det gør mig arrig, vred, og komplet ustyrlig, når du beskylder mig for at være en stor omvandrende tissemand, hvis eneste ønske, formål, og drivkraft i tilværelsen, er at kneppe fuldstændig tilfældige kvinder, og helst et utal af dem.

Jeg har aldrig dyrket det spil. Jeg har aldrig fundet det specielt underholdende, givende, eller hamrende spændende. Det der intetsigende score-game, hvor det er meningen at jeg står i denne ende af lokalet, blinker og smiler i timevis til en halvberuset, lidt for make up- tildækket, og lårkort nederdels-iført, samt fuldkommen fremmed kvinde, som står i den anden ende af lokalet. Formålet, for så lige at slå en sløjfe om dette latterligt konventionelle scenarie, er at jeg kommer til at gennembolle dette hunkønsvæsen.

Det er meningen at jeg skal tage initiativ, det står beskrevet i de uofficielle skrifter for den slags aktivitet - at jeg skal agere, som havde jeg netop fået sprøjtet testosteron ind i mit systemiske kredsløb via. kanyle.

Jeg magter det ikke, og jeg har aldrig brugt tid på det. Jeg er en tilbagetrukket personlighed, som nyder at observere, betragte, og reflektere over seksualitet. Det er utroligt sjældent at jeg ser andres interesse, og det er aldrig sket at jeg har responderet på den.

Du forvandler mig til en kæmpe stor idiot, når du jævnligt skriver til mig, alene for at gøre et ihærdigt forsøg på at bilde mig ting ind. "Du savner mine blowjobs, min fisse, vores sex" skriver du. "Nej, jeg har virkelig ikke lyst - og det er generelt" svarer jeg. Og du fortsætter som du altid gjorde, selv da vi var sammen hver evig eneste dag: "Du knepper en anden, er det dulle31, tøjte91, eller knepmig1234?"

Du tænker absolut ikke rationelt - der er ingen fornuft. Du tager mig, min indespiste, narcissistiske, selv-optagede, introvert personlighed. Du plusser de aspekter med mit ydre, og konstaterer at jeg træner en del - ud fra den klokkeklare fact, så påstår du fandeme at ethvert hunkøn er tiltrukket af mig. Det er den værste omgang nyfødt afføring jeg nogensinde har lagt øre til. Det er dumt, uintelligent, og ikke gennemtænkt - det er spadedumt mand.

Jeg er så fucking træt af dit pis. Du vil ganske enkelt ikke erkende at vi ikke længere eksisterer, vi er forbi, vi er slut - en allerede for længest endt historie. Til de yngre læsere, som ikke allerede har indsamlet data nok i kærlighedens benhårde verden - lad være. Bare lad være.

- Kasper Lund

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fucking nympho - Kasper Lund er publiceret 19/05-2016 19:31 af Kasper Lund (Dynamikken).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.