Nye chili
Kenny Raun (...
9 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
8 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
2 måneder, 26 dage siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
7 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
7 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
8 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
7 år siden
Udstillingen i Havnsø Værft er slut, og der har været mange feriegæster der var interesserede. Jeg solgte 3 små malerier, og af de andre 5 var der 2 der også solgte.
Det var en rigtig hyggelig weekend, og i havnen var der musikfestival, hvor bla. var Sussi og Leo der sang og spillede og dem kunne jeg have undværet, selv om vi var ca 200 m fra fik vi alligevel smag fra koncerten.
Jeg stod udenfor Værftet og malede lidt på et maleri. Det var især børnene meget interesserede i, og børn er så umiddelbare de spørger og fortæller at de også maler i børnehaven og altid dejligt at være sammen med børn.
Ved værftet var et heftigt leben, af ferierende mennesker, og både blev trukket på land og sat i vand. Men der var også en del bag hegnet som fik sig en over tørsten, jeg fik en snak med nogen af dem, og man tror desværre ikke der er så meget nærvær hos dem, men godt at man kan tage fejl.
Alt i alt var det en rigtig god oplevelse at være med, og os der udstillede var alle enige om at det skulle blive en god oplevelse og det blev det. Vi var enige om at det ikke var sidste gang vi udstillede sammen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Udstilling er publiceret 28/07-2014 22:28 af Hanna Fink (Fink).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.