Hele verden, healings-hegemoni

Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
10 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
I'd wash the sand off the shore, I'd give you the world if it was mine ... Sade ...

Min søster skal have hele verden - med guldkæden igennem Grønland. Jeg er bedst til at plante billeder. Hun kan sætte kæden igennem Australien, Rusland, Amerika, Afrika ... Det ene kontinent den ene dag, det andet kontinent den anden. Et billede, der vejer kognitive tons i få gram guld, som hænger om halsen.

Min mor overraskede mig med gaver, da jeg var barn, og jeg gjorde gengæld senere. Et udmærket, ideligt vanekompleks, som jeg ikke kan lægge fra mig, og nu må min søster overtage rollen. Det er uundgåeligt, for jeg kan ikke leve i kraft af mig selv, jeg er nødt til at pode mig i andre - gennem nadver til online-ulve eller gavegiveri til mennesker omkring mig i hverdagen f.eks.

Min søster har ikke mere vores mor som tilskuer til sit liv, så den rolle overtager jeg til gengæld gerne.

Online-ulve, i Faderens, Sønnens og Helligåndens navn, vi spiser og drikker hinanden, retter hinandens tænder, når en går væk, hvis plads skal fyldes ud. Nadveren fylder vores huller og heler, fordi en anden bliver fortæret. Vi kompenserer herfor ved at lade os selv fortære på et tidspunkt.

Hyl med, online-ulve, Jackie DeShannon:

What the world needs now,
is love, sweet love
It's the only thing
that there's just too little of.

Hm, min søster og jeg har sat os på hver sin del af en trøskekløvet træstub. I jorden omkring os spirer små frø tålmodigt, mens trøsken poder sig i os og forvandler os til to nye skud. Vi vokser mod hinanden og snor os om hinanden. Bytter roller. Efteraber den gamle stub og hinanden på en ny måde.

Det svære billede af at prisgive sig selv og acceptere andres prisgivelse, når de ofrer sig til ære for en selv. Offermentalitet er nutidens vrangforestilling og en godt brugt skældsord. Det er hvad man ser, når man ikke kan tåle talen om prisgivelse, når man ikke kan håndtere at overlevelse og prisgivelse formeldest er et ægteviet par, som bare aldrig bliver skilt.

Min søster og jeg prisgiver os og forandrer person for at agere vores mor efter hendes død. Vi skifter roller og planter billeder i hinanden for at blive mætte og vokse videre, hvor vi ellers lige døde.

Naaaadver, i Faderens, Sønnens og Helligåndens navn! Æd mig, drik mig, online-ulve! Jeg vil indpodes i jer og sprede mig viralt. Vi rejser rundt inden i os selv og hinanden, basta!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hele verden, healings-hegemoni er publiceret 23/01-2017 11:54 af Camilla Rasmussen (II) (Camra).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.