Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
5 år siden
Juletid
Gittepigen
10 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
10 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
8 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
9 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
4 år siden
Surkål
Vina Frank (...
3 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
7 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Så lykkes det endelig at få inviteret min far og søster over så jeg kunne fortælle dem at jeg var blevet forlovet. Til min overraskelse dukkede der dog en person mere op end vi lige havde dækket bord til - min fars nye kæreste. Jeg havde sagt at hun var inviteret sidst jeg snakkede med min far om at han skulle på besøg - men der var hun på sjælland; denne gang var hun naturligvis også velkommen - vi havde bare ikke lige fået talt om det. Fejlen er vist både fars og min. Men der var heldigvis mad nok. Samtidig kan jeg også fornemme at min far har gjort et kup denne gang. Gitte er virkelig nem at være sammen med - og en jeg ihvertfald kan snakke med. Det er meget forskelligt hvor meget man lærer folk at kende i løbet af en aften, men når man kan se at det er en der forsøger at gøre et godt indtryk, så ved man jo også at det er en person der tager sig af andres følelser og det er typisk dem jeg går godt i spænd med.
Samtidig føler jeg at jeg har fået min far tilbage. Han virker meget mere interesseret i vores liv end han plejer. Noget af det er ham selv der har udviklet sig - måske for første gang siden jeg har kendt ham - andet af det er måske Gitte. For man præges og lærer jo af de mennesker som man går meget sammen med. Gitte tror jeg gør at han kommer bedre i kontakt med andre folks følelser og han udviser meget mere empati og forståelse og alle de bløde værdier. Mest af alt er han blevet Morfar. Ham og baby går utrolig godt sammen. Lille Linea ved det slet ikke, men hun kan sno ham om sin lillefinger. Bare hun åbner øjnene eller giver et klynk er han helt fascineret og han spurgte flere gang efter at holde hende, pussle hende og tage hende med hjem. Det er sjovt at se sin far på den måde. Så kan jeg pludselig sætte mig ind i at det var min far der i sin tid pressede på for at få børn. Jeg tror at det bliver hans livs bedste rolle som bedstefar.

Det var faktisk sent på aftenen at vi fik sagt at vi var blevet forlovet. Det er jo også svært at få et ord indført når jeg har min søster på besøg og når så samtidig at der både er ny kæreste at introducere fra min fars side og det nye barnebarn/min niece at kigge på og snakke om, så.... Min jeg fik gjort opmærksom på det og det blev da vel taget i mod - før snakken igen gik om baby-afføring. Sådan kan det jo gå.

Bedst af alt har min far sluttet af med at invitere os over næste gang. Vi ved ikke helt hvornår - men gammeldags oksesteg er maden og den GLÆDER jeg mig til. Det er lang tid siden jeg har fået det sidst og det er muligvis min livret - når min far laver den. Han kan trylle med den ret.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Katten ude af sækken er publiceret 07/09-2012 22:10 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.