Søger gasning

Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
19 dage siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
9 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Mit liv har taget en stor drejning inden for de sidste par år. Jeg blev gravid, vi fik et barn, vi flyttede til Birkerød, barnet var af den mere krævende slags der græd meget og sov meget lidt. I de første dage efter fødslen havde kæresten og jeg nærmest et skænderi om hvorvidt jeg havde tid til at få "ordentligt" tøj på og rede hår inden jeg gik ned (blev tvunget) og spise i sygehusets kantine. I den første måned efter fødslen tabte jeg hele min graviditetsvægt fordi jeg ikke havde tid til at spise - og jeg er ellers trøstespiser. I månederne efter blev der lige en anelse mere tid og vægten steg derfor meget hurtigt igen - når der ikke var tid til at sove forsøgte jeg med manglende held at spise min træthed væk - eller drukne den i cola. Lige så langsomt har det hjulpet på tingene og ind i mellem får jeg lov til at sove. Men der er stadig meget der ikke er som før.
Normale mennesker har en morgenrutine der inkluderer et bad, en tur på toilettet, morgenmad, tandbørstning, hårredning og for kvinder, make-up. Ud af de ting, har jeg længe kun nået at rede håret - på det seneste er jeg begyndt at lave en morgen-shake så jeg også får noget indenbords. Derefter har det været afsted til vuggestuen, for først derefter at vende hjem og gå på toilettet. Men så er morgenrytmen ligesom røget og sagens kerne (i dag) bliver nok dette:
For første gang siden fødslen (1,5 år) har jeg været ved tandlægen i denne uge og nu betaler jeg prisen. meget cola og manglende tandbørstning om morgenen har ikke været godt for tænderne. Jeg havde en tand jeg ved et tilfælde indså var dårlig: tydeligt, stort hul og revne der udviklede sig til at en flig røg af tanden i de 14 dage jeg kom til at vente på at komme til tandlæge. Den fik jeg lappet i mandags hos en ny tandlæge som til min skræk ikke havde lattergas. I dag var jeg til alm. kontrol hvor der dukkede ikke mindre end 3 nye huller op. Jeg har virkelig været dårlig ved mig selv, men kan jo se hvorfor. Jeg havde ellers blot et par huller i forvejen, men at gå fra mælkedranker til coladranker er ikke særlig godt. Lidt bebrejder jeg kæresten - det er hans dårlige vaner der har smittet. Dag ud og dag ind ser jeg ham drikke EN MASSE cola og det frister når man er dødsens træt.

Øv, må hellere få fat i den tandlæge der rent faktisk har lattergas, for uden får jeg ikke styr på skrækken. Det var en slem omgang i mandags.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Søger gasning er publiceret 26/02-2015 14:27 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.