Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
10 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
12 år siden
Hej dagbog, - så fik jeg noget blodtryks sænkende medicin. Det var ikke så dyrt. - jeg sagde også ja til at tage med en ældre lærer hjem..hendes scanner virker ikke til hendes nye windows 8.1 - jeg tænker man nok kan downloade en driver til den..så spare hun de penge til at købe en ny. Jeg har jo før taget med folk hjem, for at hjælpe..

heh, så læste jeg at det skulle være forbudt med dyresex..smilte, og tænke man kunne skrive en joke...ja, dyr sex burde være forbudt...regningen på alkohol, eller bagefter..børn koster jo en formue! selv dyr sex for penge, især hvis man skal have lidt ekstra..*GG* så ja, det burde være forbudt...men seriøst, ja, kan godt se det forkerte i dyresex, -. problemet er bare at det nok er en gratis omgang at forbyde det..jeg mener, jeg har endnu aldrig hørt om en hund, eller hest..der ringede for at klage..så det bliver lidt svært at kontrolere..deraf en gratis omgang...så det kan kun være signal politik..

har tage en halv tablet allerede for at sænke blodtrykket..lægen sagde, at sådan skulle jeg begynde den første uge..

så var der selvfølgelig risiko for bivirkninger..men det var der ved alt, sagde han..kunne ikke lade være med at sige, Ja...det sjove er lidt, at optimisterne ser det som, at man ved medicin valg lidt kan vælge imellem pest og kolera af potentielle bivirkninger..hvor imod os pessimister godt ved, at det ikke nødvendigvis er et valg...da man godt kan få både pest og kolera på samme tid..

Har iøvrigt svært ved at gå stadig, - mine ben og fødder gør ondt når jeg går...nogle mente, at jeg skulle gå ud noget mere..gå tur.. - det har jeg bare ikke tænkt mig at gøre alene..og hvis min plads i livet kun er at hjælpe andre...så ser jeg frem til, at min service tid er ovre!

Overvejede også for nogle dage siden, at hvis jeg blev ansat..og fik mere i løn..bare lidt, så ville jeg bruge nogle af dem på et sted, - hvor jeg kan støtte et barn i et andet land..så vedkommede får sig en uddannelse..det er i min ånd.. - min far sagde, tænk på din egen pension..aka, - tænk på dig selv istedet.. det gør jeg også...jeg bliver ikke pensioneret..men..in the end, it will scream to the high heavens..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget piller er publiceret 25/02-2015 18:41 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.