Titte bøhh
Racuelle Hei...
8 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Tomhed
Majtb
8 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
6 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
På CSV har jeg lært den ædle kunst at føre logbog. Det er lidt som en dagbog, bare mindre tanke-fikseret og mere praktisk. Meget praktisk. Så selvom jeg aldrig har kunne finde ud af at skrive dagbog, til trods for at min indre perfektionist altid stiller sig i vejen, stejler over "skønskrift" og viskelæder, har jeg købt en dagbog, men det bliver bare ikke en dagbog, det bliver en logbog og det bliver en skrivelogbog, oveni. Simpelthen for at skrive om at skrive.

Det ville være dejligt, hvis det viste sig at kunne hjælpe mig i skriveprocessen. At have skrevet ned, hvad der gjorde en bestemt skriveoplevelse god eller dårlig, hvilke tanker eller usikkerheder der melder sig i forbindelse med hvad og hvilke redskaber jeg efterhånden opdager der kan støtte mig på vejen. Mod resultatet.

Den er rød. Kostede halvtreds kroner i Flying Tiger, der er et lille felt til datoen øverst på hver side og siderne er tykke, holdbare, kan tåle lidt af hvert. Hvilket er godt, for de får formodentligt set lidt af hvert, så længe jeg fører pennen.

Den første side er næsten færdigskrevet, så i gang er jeg da kommet. Lad os se hvor det bærer hen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tilsynsførende er publiceret 26/01-2017 16:55 af Syrene Hvid.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.