1 år, 7 måneder siden

Næste stop: skriverefugium

It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
3 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
5 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
6 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
4 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg udkommer
Lars Peter H...
6 måneder, 10 dage siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
2 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
6 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
5 år siden
Jeg er blevet vegetar...
Kianna Kitte...
1 år, 8 måneder siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
5 år siden
Træt af ustyrlige køtere....
Kianna Kitte...
3 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
1 år, 8 måneder siden
Idag blev min niece døbt....
Kianna Kitte...
2 år siden
Saba: 1999 - 2019....
Kianna Kitte...
1 år, 8 måneder siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
1 år, 8 måneder siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
5 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Sikke et liv der har udspillet sig, siden jeg sidst skrev herinde.

Januar har været lang, men ikke langtrukken. Mere i den forstand, at der er sket enormt meget, så en måned har føltes som en livstid. Jeg startede på arbejde igen, hvilket var rart - at få en smag af normalitet og hverdagsfornemmelse tilbage i den daglige rytme. Derudover opstartede jeg Skriverum i endnu en sæson og har allerede haft mere succes med det denne første halve måned end hele sidste sæson tilsammen, det var bare så bekræftende og skønt!

Sidst men ikke mindst har jeg fået sat et ophold i stand på Ørslev Kloster Arbejdsrefugium ved Skive på fem dage som begynder i morgen! Det er jeg enormt spændt på og en lille smule nervøs, da jeg aldrig har prøvet noget lignende før. Jeg har den digtsamling med som jeg har arbejdet på det sidste halve år til at færdigredigere og finpudse, hvilket jeg tror er et godt projekt til den tilsidesatte tid.

I fredags fik jeg tilsendt prøvetrykket på min kommende udgivelse, Det trækker op til storm. Dét var stort! At stå med en rigtig bog i hånden som bar ens navn og var fyldt med ens skriverier, historier og digte... At læse dem på print var helt uvirkeligt, det føltes ikke som om det var mine historier, det virkede til at være en anden persons, så langt ude var det. Men prøvetrykket så fint ud og det færdige produkt skal nok blive rigtigt godt, når vi trykker udgiv om ikke alt for lang tid. Især forsiden og bagsideteksten er jeg virkelig tilfreds med - det binder alt indholdet så smukt sammen og skaber allerede ved første blik en rød tråd. Det har min medforfatter gjort fantastisk godt, med den smukke konkylie på forsiden og jeg synes selv, jeg fortjener ros for min bagsidetekst der er poetisk og lokkende...

Jeg har købt Christina Hagens Korrekthedsbibelen som jeg er gået i gang med at læse. Digtene jeg har læst indtil videre er virkeligt godt skrevet, men mangler relevans for debatten om politisk korrekthed, da de bare stiller nogle unaturlige scenarier op der ikke har rod i virkeligheden og derfor næsten konsekvent rammer ved siden af, hvad politisk korrekthed faktisk handler om. Indtil videre har det eneste digt der har forholdt sig til noget konkret været digtet om ordet "skamlæber", men det var til gengæld også et rigtigt fint digt. Det håber jeg der er mere af i resten af digtsamlingen.

Jeg er desuden blevet klippet og har fået farvet håret en rust-orange farve som jeg er rigtig glad for. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe og det føltes skønt! Nu kan jeg bedre holde ud at se på mig selv i spejlet. Jeg ser næsten ti år yngre ud.

Det passer til alle de ting der foregår i mit liv lige nu. Bogudgivelse, manuskriptfærdiggørelse, skriverefugium, Skriverum... Jeg ligner én der har alle disse bolde i luften og kan mestre dem. Det er jeg glad for. Taknemmelig.

Nu må vi se, hvad næste uge bringer.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Næste stop: skriverefugium er publiceret 03/02-2019 16:43 af Syrene Hvid.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.