Jeg vil starte en gruppe for ludomaner

Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
4 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
7 år siden
Kære
Halina Abram...
3 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
8 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
6 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
1 år, 8 måneder siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
4 år siden
Kære dagbog.

Jeg går med tankerne om at starte en gruppe for ludomaner, på facebook.

' if not gambling - what then?'

Dette betyder jo så igen en udstilling af sig selv og sine "dæmoner", men ikke destu mindre tror jeg faktisk der vil komme noget godt ud af det.

Hele meningen med gruppen skal være, at man i fællesskab banker lysten og impulserne ud af livet, ved aktivt at gøre noget andet. Gruppen skal mødes en gang om ugen, eller flere gange. Her er der fokus på aktiviteten samt det at få noget meningsfuldt ud af sit liv.

I går fik jeg skrevet til en god del af mine kreditore. De svar der er kommet tilbage har dels overrasket og dels styrket mig i min overbevisning. Når man ikke kan betale sine afdrag overgår man til normal procedure. Så kører det bare. Den del vidste jeg godt.

En af dem skriver dog, at hvis jeg ved, at jeg ikke kan betale i den nærmeste fremtid, så ville de notere det i systemet så jeg ikke bliver kontaktet unødigt. Den havde jeg ikke regnet med. Troede jeg ville bliver kimet ned. nu må vi se hvordan inkassofirmaerne reagerer. Om de er til at snakke med.

Nå... skal have noget ud af dagen. Solen skinner. Det er herligt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg vil starte en gruppe for ludomaner er publiceret 25/06-2019 13:08 af Johannes Hansen (svævende-sind).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.