Jeg vil starte en gruppe for ludomaner

Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kære dagbog.

Jeg går med tankerne om at starte en gruppe for ludomaner, på facebook.

' if not gambling - what then?'

Dette betyder jo så igen en udstilling af sig selv og sine "dæmoner", men ikke destu mindre tror jeg faktisk der vil komme noget godt ud af det.

Hele meningen med gruppen skal være, at man i fællesskab banker lysten og impulserne ud af livet, ved aktivt at gøre noget andet. Gruppen skal mødes en gang om ugen, eller flere gange. Her er der fokus på aktiviteten samt det at få noget meningsfuldt ud af sit liv.

I går fik jeg skrevet til en god del af mine kreditore. De svar der er kommet tilbage har dels overrasket og dels styrket mig i min overbevisning. Når man ikke kan betale sine afdrag overgår man til normal procedure. Så kører det bare. Den del vidste jeg godt.

En af dem skriver dog, at hvis jeg ved, at jeg ikke kan betale i den nærmeste fremtid, så ville de notere det i systemet så jeg ikke bliver kontaktet unødigt. Den havde jeg ikke regnet med. Troede jeg ville bliver kimet ned. nu må vi se hvordan inkassofirmaerne reagerer. Om de er til at snakke med.

Nå... skal have noget ud af dagen. Solen skinner. Det er herligt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg vil starte en gruppe for ludomaner er publiceret 25/06-2019 13:08 af Johannes Hansen (svævende-sind).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.