1 år, 8 måneder siden

Status - tanker om næste job

Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Kære dagbog.

En hurtig status.

Om halvanden måned arbejder jeg ikke mere. Jeg stopper på mit nuværende arbejde og skal så finde ud af hvad jeg skal lave derefter. Jeg skal selfølgelig lede efter et nyt arbejde men har pt ingen ide om hvad det skal være. Heldigvis kan jeg da nævne fag som jeg ikke vil arbejde med og det er da altid en begyndelse.

Der er mange ting der skal gå op i en højere enhed.

# Jeg skal ikke have længere end 30 min. til arbejde. Før kunne rejsen til arbejdet tage op mod 2 timer og det kan jeg simpelthen ikke leve med længere. Det er en ekstrem rejsetid. 4 timer i alt på en dag. Jeps. Det har jeg gjort i halvandet år nu. 18 måneder! 4 timer af livet, alle arbejdsdage med toge og busser. Konstante forsinkelser og lange ventetider. Det gider jeg ikke mere! Det er... spild af tid.

# Jeg skal finde noget som giver mening, og sammen med nogen der rent faktisk vil deres arbejde - og kan se ud over deres egen næsetip.

# Bedre ledelse. Næste gang vil jeg have et job hvor der gives tid til at løse problemerne og hvor der fokuseres på de langsigtede potentialer. Ikke kortsigtede og halve løsninger. Vi skaber verden hver dag.. Vi burde sku da snart være voksne nok til at se at livet handler om netop at skabe den verden vi ønsker at leve i, i stedet for bare at flytte nogle penge fra en andens konto til ens egen. Og det er faktisk kun det der sker når arbejdet bliver reduceret til kun at tjene penge. Så kan man sku lige så godt flytte kasser på et lager (ikke fordi der noget som helst galt med lagerarbejdet - har selv arbejdet på forskellige lager over en periode på 14 år)

# Nogle gange har jeg ikke så meget energi og kører på laveste faktor. Jeg skal stadig kunne komme igennem sådanne dage på mit nye arbejde. Grunden til denne træthed og fortvivelse kommer fra mit behov for kunstnerisk udfoldelse som jeg bare lige nu ikke har tiden til. Et godt værk tager jo tid at lave!

# Nogle gange er jeg helt oppe og der skal arbejdet kunne rumme mig.. for det er her jeg virkelig giver igen. Det er her jeg er med til at flytte tunge mure og bjerge såfremt folk vil det. Det er her hvor jeg kan stille spørgsmål til de mest stålfaste rammer og flytte på dem så det ser bare en smule bedre ud!

# Jeg kan ikke tjene under 16000 kr. efter skat. ellers løber det ikke rundt med afbetalinger af regninger og geld. Satans til geld. Havde jeg dog bare havde valgt kløgtigere dengang! Et godt råd kære dagdbog.. lad være med at låne penge medmindre det er abosolut nødvendigt!

# Arbejdet skal gerne give mig energi og lyst, i stedet for mismod meningsløshed.

- Nu røg tiden igen.. havde jeg dog bare haft mere tid.

På gensyn

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Status - tanker om næste job er publiceret 21/08-2022 10:06 af Johannes Hansen (svævende-sind).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.