1 år, 8 måneder siden

gammel serie

Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
10 måneder, 23 dage siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg har set nogle afsnit af serien Ghost whispere. Det er en gammel serie, som jeg kan huske, at jeg så et par afsnit af da jeg var ung. Det er lidt sjovt at se, alle de folk der afviser hende med det samme som skør. Jeg tror heller ikke på den slags i virkeligheden, men jeg tænker jeg hellere bare vil bede om beviser. I serien er det netop muligt at bevise det overfor folk, hvilket er det der bør få folk til at stoppe op.. men folk der i virkeligheden køber alt uden ordentlige beviser, forstår jeg ikke.. ikke ud over, at det er ønsketænkning. ønske tænkning ændre bare ikke virkeligheden.

Min mors kraft tal er gået yderligere ned, - fra de 220 til nu 37. De siger, at 35 er normal værdien. De siger også, at min mor virkelig klare kemoen godt, og at de ikke ser det så tit. Min mor er ikke langt fra at være 80 år... Men det er jo min mor :) - hun er stærk. Jeg giver hende et kram hver dag, med alt den kærlighed jeg har i mig.. og håber hun klare det. Hende der kommer for at motionere med hende, sagde også at min mor klare det godt.. andre sidder og hænger, og kan ikke klare noget..

Jeg vil dog sige, at kampen langt fra er vundet. Vi ved ikke endnu, om hun skal opereres. Det gruer hun for, da en anden dame døde efter hendes kraft operation.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget gammel serie er publiceret 21/08-2022 21:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.