En dagdog?
Kellany Bram...
7 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
5 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
5 år siden
Hurra!
Halina Abram...
3 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
8 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
5 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
7 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
4 år siden
Kreativ Blokering og Auti...
Kianna Kitte...
3 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
6 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
3 år siden
Skagen
Peter
7 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
6 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
7 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
7 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
3 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
7 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
2 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
4 år siden
4 dage på Roskilde. Lillesøster på besøg. Lillesøster hjem med tog. Veninde på besøg. Jeg er en enspænder af natur og al denne socialisering uden pauser stresser mig, gør mig irritabel. Jeg skjuler det naturligvis og hygger om mine gæster.
Min syge lillesøster plejede jeg med irsk te. (Du får lige opskriften: lidt ahornsirup i en kop, nelliker stikkes i kanten på en tyk citronskive som lægges i koppen, et skvæt cognac/whiskey/brandy - det hele overhældes med kogende vand). Meget aromatisk og godtgørende. Næsten som Onkel Prebens eliksir. Jeg arrangerede også fodbad med eucalyptus og lavede lækker krebsehalesalat på nybagt brød. Jeg lejede film og købte snoller og gav frokost på Granola. Jeg har ikke sovet godt mens hun har været her, hun hoster frygteligt meget om natten.
Nu er N på besøg. Jeg nåede kun akkurat at gøre hytten ren og vaske tøj fra jeg havde fulgt søs på banegården med alt hendes Roskilde habbengut til N ankom. Jeg lavede Vitello Tonato til aftensmad og så var vi i Blockbuster og leje film og købe snoller igen. (Shit alt det slik, jeg får spist). I morgen tager vi til Malmø hele dagen. Og så skal vi se nogle udstillinger, vade rundt, se de to andre premierefilm vi har lejet bl.a 'Drive' og på vinbar. Det hele er virkelig hyggeligt. Jeg elsker at have besøg. Jeg savner bare en pause ind imellem. Jeg vil gerne skrive og læse som jeg plejer. Jeg bliver faktisk lidt desperat, når jeg ikke kan komme afsted med det, og jeg føler man skal snakke hele tiden og underholde og varte op.
Nu har jeg fået købt Skyatlas - ja, kapitulerede og købte den i den danske oversættelse. Kan ikke vente med at gå i gang. Men det er i forvejen sent og jeg skal til spinning i morgen tidlig, så jeg burde ikke...

Dette siges om Skyatlas: "Romanen formår at få historisk rejsefortælling, intim brevroman, journalistisk thriller, mareridtsrealisme, dystopisk sci-fi og post-apokalyptisk fiktion til at hænge sammen i en glidende bevægelse". Det kan jo ikke andet end at få læselysten til at krible frem.

Sidst jeg bevægede mig ud i dystopien var det med Super Sad True Love Story - vores tids tendenser taken to the extreme, den yderste konsekvens. OMG jeg elsker scenen på den Amerikanske ambassade i Rom, hvor bogens antihelt Lenny bliver forhørt af den computergenererede immigrationsodder, som hele tiden hører forkert: Lenny: "Some Italiens" - the Otter: "You said some Somaliens". (Det minder mig sjovt nok om jobcentret jf. mit dagbogsindlæg "Himmelråbende Inkompetence"). Hmm, måske man skulle genlæse den også? Den kunne godt bære en genlæsning.

Well, I næste uge har jeg et par dage alene før jeg tager til Skagen. Uge 29 med Drypgåsen, Knæleren, Tægen, Bekim og Røv. Yup, gonna be a party. Og vi skal slå søm i på Havnekroen. Og grille ved den tilsandede kirke. Og morgenbade ved Kandestederne. Og fræse i Minien. Og soppe ved grenen. Og drikke Kim & Connies. Og spille DickOlympics (ikke så frækt som det lyder). Og spise Mozartboller (WTF is that anyways?) Godnat.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Alene i skyerne er publiceret 12/07-2012 00:47 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.