Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
9 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
8 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
6 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
6 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
6 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
4 år siden
At træffe en beslutning
Baru
10 måneder, 1 dag siden
Et digt
Peter Munk (...
9 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
10 år siden
The same old storie
Julia Stampe
5 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
5 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
8 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
4 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
8 år siden
Hundetræning
Chellepigen
9 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
10 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
10 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Nej
Poul Brasch ...
4 måneder, 10 dage siden
Hvorfor er Word så stupidt at den ikke kan gætte, hvilket sprog, jeg skriver på? Hvorfor skal jeg manuelt gå ind og rette det til dansk, fordi jeg default har engelsk? Jeg mener, vi skriver 2016 og overvågning og kunstig intelligens is tha thing. Uploader jeg en video af en fest på FB, hvor, let's say, et Spice Girls nummer spiller i baggrunden, så ved Facebook det inden for 30 sek og blokerer videoen. Word-evolutionen er slet ikke fulgt med her. Der er stadig håbløs interaktion og skod funktionaliteter. Typisk lorte Microsoft.

Apropos Spice Girls. Der er fest i gaden. Kan faktisk ikke høre om det er i opgangen ved siden af eller vores. Men det er virkelig, virkelig højt. Kan høre at flere naboer har trampet rundt, banket på og skældt ud. Musikken bliver slukket i ca. 20 minutter og så tændt igen.

Jeg kan ikke sove. Men jeg tror nu ikke, det er på grund af festen. Jeg er ikke decideret træt. Sov femten timer i streg fra fredag til lørdag. Mit hoved er bare fyldt med negative tanker som jeg tygger drøv på. Ting i mit liv nu. Dillen. Ting i min fortid. Når det først rigtig bider sig fast, så kan jeg ikke slippe igen. Har ellers haft en dejlig dag. Oprydning. Yoga. Virkelig god time. Lavede middag til Bobben. Virkelig hyggelig aften.

Jeg tænker meget på Dillen igen. Jeg troede jeg var i kontrol. Men det går ikke. Bruger alt for lang tid til at tænke over alt. Jeg kan lægge alt til, og jeg kan trække alt fra - afhængigt af mit humør. Bobben mente jeg skulle gå mere til Dillen og presse ham lidt på, hvad han vil og tænker. Det er selvfølgelig en god idé. Det kræver bare at jeg ser Dillen. Nu skrev han selvfølgelig lige...


...

Nu er det så søndag nat. Skrev med Dillen hele natten. Det var hyggeligt. Men i dag gik det i ged, igen. Jeg blev konfronterende og spurgte ind, og det står han helt af på. Han kan ikke lide, at jeg stiller spørgsmål til vores relation. Og det i sig selv er et super dårligt tegn. Hans reaktion er vildt manipulerende. Han ER faktisk sindsygt manipulerende og egoistisk, og det har jeg jo egentlig godt vidst det meste af tiden, er bare lidt tykpandet på det her punkt, og jeg prøver hele tiden at overdøve det med de gode ting. Men faktum er, jeg vil for evigt bruge alt for meget negativ energi på at analysere hans every move. Det dur ikke. Jeg har sådan brug for, at han bare siger, at det ikke dur. Men det gør han ikke. Han har det som blommen i et æg i vores 'relation'. Det er ham, der styrer slagets gang. Jeg har kun et våben, og det er tavshed. Jeg vil forsøge det nu. Jeg ved at der godt kan gå dage før det virker. Sidst gik der fra onsdag til søndag aften før han skrev. Godt at det er en kort uge, i den forstand at jeg smutter til Nice med kollega H torsdag til søndag. Og onsdag skal jeg til Fyn. Tænker på, at hvis jeg ellers ikke havde rygrad som en regnorm, hvis jeg havde holdt fast, så ville jeg længst være over den dumme dille nu. Helt tilbage i august. Nu er vi nærmest i November og jeg hænger i suppedasen uden nogen form for progress. Flot.

Var på date med M igen. Ham med næseblod. Han er jo sød nok. Der er bare slet ikke kemi. Kedede mig bravt gennem hele samtalen, som mest handlede om den ferie til Florida, han lige er kommet hjem fra. Han forstår ikke min humor, og der er ingen touché. Vi kyssede og han fulgte mig hjem, sikkert i håb om et eller andet. Men jeg kan slet ikke. Jeg tror dog ikke det er Dillens skyld.. eller er det? Nej, jeg har altid allermest tændt på fyre, som har en lidt skarp humor, og som kan noget med skarpe vendinger. Det kan M ikke.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fool me once... er publiceret 31/10-2016 00:42 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.