7 år siden

Hvordan får man dog en skrive-buddy?

Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
9 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Befred hva ik ka ændres, ...
Ansu Orheim ...
1 år, 1 måned siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
8 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
I dag har været en god dag for min skrivning. Det skrider fremad med min fantasy roman. Det slog mig, at karaktererne i den har fulgt mig siden jeg var 13 år, jeg er nu 23.
Da jeg besluttede mig for at skrive en roman i stedet for noveller i sin tid, havde jeg ingen ide om at det ville udvikle sig til en fantasy trilogi, som er det sværeste men også skønneste projekt jeg nogensinde har rodet mig ud i.
Jeg er færdig med bind 1, men som vi alle ved, så er det første udkast altid noget lort for at sige det mildt, og at redigere en 600 siders roman er ikke nogen leg, især ikke når man har arbejdet på den i over 10 år. Wow... har jeg virkelig det? Shit. Men når man lever for noget kan man ikke give op, for hvad er der så tilbage?
Nu var der selvfølgelig også tider, hvor jeg gik længe uden at skrive, et par år med depression som 15 årig som gjorde mig fuldstændig tør på kreativitets-fronten, men ja, det er 10 år siden mine yndlingskarakterer blev født, og de er vokset sammen med mig gennem årene, de er mine bedste venner -- om det får mig til at lyde sølle ved jeg ikke? What ever, virkelighedens mennesker har det med at være så skuffende, virkeligheden i sig selv er ofte skuffende, og den tvinger en til at skabe sit eget univers og sine egne venner for at klare sig gennem livet, folk som os i hvert fald. Forstår i hvad jeg mener? Anybody?
Jeg vil smadder gerne have en skrive-buddy, en man kan dele sine tekster med fordi man stoler på dem, en som kan give konstruktiv kritik og velfortjent ros, og man vil naturligvis give det samme tilbage. Jeg vil have mig sådan en buddy, gerne flere, men hvordan starter man et sådan venskab?
I hvert fald online, for forfatter er ikke nemme at opstøve i "det vilde" som I nok ved.
Når... jeg har sådanset bare skrevet hvad jeg lige tænkte. Klokken er 03:36 så bær over med mig hvis jeg har skrevet en gang juks fyldt med stavefejl. Håber en der ude læser dette og kan relatere. Hvis nogen kunne tænke sig, at chatte med et styks vidunderligt underlig forfatter-type, så er jeg totalt med på den! Jeg aner ikke hvordan man starter en chat her inde. HJÆLP MIG!
Når... godnat folkens ;) <3

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvordan får man dog en skrive-buddy? er publiceret 22/03-2016 03:40 af K. S Ytting.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.