5 år siden

3. Side - I'm back!

Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
10 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
6 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
12 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
11 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Skavanker
David Hansen...
4 måneder, 12 dage siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Halli halløj og lige et øjeblik. Det er 3 måneder siden jeg sidst har skrevet, det var slet ikke meningen der skulle gå så lang tid. Men tilbage er jeg... Ja, jeg kan lige så godt afsløre hverken min forlovede, eller jeg er blevet sober. Vi bøvler stadig med vores misbrug, han mere end jeg. Men jeg vil ikke give op, hverken på mit ønske om ædruelighed og på ham.

De 3 måneder siden jeg sidst skrev herinde, har været en blandet tid. Der har været dage der var gode, dage der var kedelige, dage der var triste, dage hvor man bare havde lyst til at skyde alt og alle men i dag er en god dag trods min nuværende livssituation.

Forholdet kører som det skal med op og nedture, i går var en dårlig dag med kæresten, men vi har undskyldt til hinanden, og så må vi se hvad der sker i dag. Økonomisk går det ad helvede til, ingen af os har fået vores bistand denne måned, huslejen er ikke blevet betalt, det er mobilregningen heller ikke, køleskab, fryser og skabe er stort set så tomme at der er ekko derinde, narkogælden fra sidste måned er stadig ikke betalt. Så denne måned har vi stort set ikke taget noget, vi havde en kæmpe diskussion i starten af måneden, han havde trang og jeg sagde at vi simpelthen bare ikke havde råd til flere stoffer før vores gæld var ude af verden. Det endte med at jeg brød sammen i hans arme og fortalte jeg ikke kunne holde ud at vi blev ved med at tage stoffer, og hvis vi ikke stoppede var jeg nødt til at gå fra ham for at passe på mig selv. Det blev han selvfølgelig meget ked af at høre, og han blev enig med mig i at nu skulle det være slut. Ingen af os har lyst til at miste den anden, for helvede vi skal jo giftes til sommer!

Hvad man ikke gør for kærlighed, am I right?

Nå nok om det negative... Jeg har været angst fri siden d. tredje i syvende :D mit medicin kører bare som det skal, endelig må jeg sige. Vi var på weekendtur i sommerhus med nogle fra en gruppe for tidligere misbrugere hos røde kors, det var sindssygt hyggeligt. Ja det er for tidligere misbrugere, og ja vi er begge aktive, men da vi valgte at være ærlige om vores situation fik vi lov til stadig at komme med, og stadig deltage til møderne hver 14. dag. Det er vi glade for. Jeg fik badet i det iskolde vesterhav, brrrrh en kold fornøjelse, men det var dejligt forfriskende og så er det jo bare så sundt så sundt. Vi brugte aftenerne på at spille partners, gå ture langs stranden alle 9 mand, og hygge foran pejsen med varm te. Vi var på Tirpitz museum ved Blåvand, og vi så en model af Sydneys operahus lavet kun i rav! Jeg fik vidst taget alt for mange billeder men sådan er jeg.

Og nu bliver jeg nødt til at slutte af, ellers bliver det vidst en hel roman. Kan i have en fantastisk dag, jeg vil hjem til en veninde der lige har ringet og hygge lidt. Namaste...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 3. Side - I'm back! er publiceret 27/09-2018 14:01 af Sweetypie93.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.