8 år siden

Så mange startsteder...

Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
6 år siden
Gud taler til alle
Salomon
8 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
6 år siden
Jeg udkommer
Lars Peter H...
3 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
6 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
8 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
8 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
2 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
4 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
9 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
1 år, 2 måneder siden
Der er så mange steder man kunne starte, så mange ting jeg gerne vil forbedre, men jeg tror det er vigtigt at lave en overordnet plan for hvad jeg vil ændre og hvordan jeg vil ændre det.
Jeg læste i dag om hvordan man ændrer vaner og hvor lang tid det tager at ændre en vane. Det jeg har kunnet udlede er at det handler om at finde sine "triggers" (hvad det er der får én til at gøre det man ikke er tilfreds med) og være bevidst om dem når de forekommer, på den måde kan man bevidst ændre sin normale adfærd og efter et par måneder med det, ender det med at blive den normale adfærd.
Nogle af de ting jeg vil ændre er meget små, f.eks. Har jeg aldrig været en champ til at få børstet mine tænder 2 gange om dagen. Jeg har tyvstartet lidt i den ændring og tvunget mig selv til at gøre det morgen og aften de sidste 2 dage og har tænkt mig at fortsætte, for det føles ærligt talt fantastisk ikke at have uld på tænderne.
Jeg tror en stor del af mit vægttab skal komme med den slags små ændringer, hvilket jeg allerede har fået et tip om fra en læser. Cola skal fases ud med vand, jeg skal generelt selv lave mad hver dag i stedet for at lade mig friste af den ugudeligt nemme fastfood (seriøst, når man kan få brød med fem former for kød og en hat af ost leveret til sin dør for små penge, så må det virkeligt være noget djævelskab!).
Alle de små ændringer skal jeg komme på og have implementeret, men det bliver ikke på én gang, for så tror jeg det bliver for voldsomt.
Jeg har sat mig et mål uden deadline; jeg vil ned på 100 kilo igen, så må vi se om jeg en dag kan få sat en realistisk deadline på :-)
Men nu skal der dælme lægges tøj sammen! :-D
Smileyface awaaaaayyyyy!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så mange startsteder... er publiceret 02/10-2014 16:37 af George Smileyface.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.