5 år siden

en plan tager form...

12.09.2016
Marianne Mar...
3 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
6 år siden
Jeg er udgivet, woo!
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
8 måneder, 9 dage siden
År 2019 har ikke fået en ...
Kianna Kitte...
8 måneder, 16 dage siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
2 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
4 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
5 år siden
Er der en mening?
Jønsse
3 år siden
The same old storie
Julia Stampe
2 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
6 år siden
symbiose
karlaskvadra...
2 år siden
Plan B
Dus
3 år siden
Så begynder planen at tage form!
har fået læst en del, og der er så mange modstridende artikler og teorier. Der er dog en ting jeg er 100% sikker på; hvis du bruger mere energi end du får ind, så må din krop trække på reserverne, hvilket er dit fedt.
Så min plan er at tælle kalorier.
når man skal udregne hvor meget energi ens krop minimum forbruer om dagen, skal man bruge en formel der udregner hvad din krop bruger på at holde sig selv i live. mit mål er at spise mere regelmæssigt (så vidt skifteholdsarbejde tillader), så jeg har mere styr på hvor meget jeg spiser og kan prøve at kontrollere min snacking. jeg har ikke tænkt mig at veje alt jeg spiser, for jeg er ikke bodybuilder eller elitegmnast, men jeg vil no veje noget til at starte med, så jeg ved hvor meget jeg generelt spiser og hvor meget det svarer til i kalorier. jeg vil prøve at spise så jeg er i mildt kalorieubderskud og så træne ved siden af.
Træningen kan være hvad som helst, men det skal ikke kræve al min tid, jeg tror reglen hedder at jeg skal tage ud i træningscenteret hver dag og om det så bliver full blown styrketræning den dag eller et kvarter på crossmaskinen er så ikke så vigtigt, så længe jeg kommer afsted.
Jeg har også en god mulighed for at træne på arbejde, da jeg egentlig bare holder styr på et par store maskiner, hvilket ikke kræver noget særligt forbrug af ens tid. Langt det meste af den læsning jeg har foretaget i de her dage er foregået på jobbet, min rekord er at læse to bøger på en uge på jobbet. Hvem sagde luksusjob? :-D
deter udridset af min plan foreløbigt, men når den er færdiglavet og udregningerne er lavet, bliver den skrevet ned og udskrevet.
ud over det har jeg og min roommate snakket om at få lavet mad og oprydningsplaner, så man kan få gjort tingene lidt af gangen hele tiden, så man ikke pludselig skal bruge en hel dag på at rydde op.
Jeg glæder mig til at det hele er på plads, så man kan "go by the book".
og nu vil jeg sove, skal gudskelov ikke tidligt op i morgen :-D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget en plan tager form... er publiceret 07/10-2014 02:32 af George Smileyface.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.