Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
6 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
15 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
8 år siden
skulderklap
Jette Peters...
7 år siden
End og week
Martin Micha...
3 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
6 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
4 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
10 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
7 år siden
Græsken
Halina Abram...
5 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
13 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
10 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
10 år siden
Dato. 10. april 2015

Kære dagbog,

De sidste tre dage er gået med ødelagt ryg, trætte arme og ømme hænder, hun Hader rødder. Men arbejdet kan betale sig, hun har nu en pløj mark der er klar til græs frø, frem for en skov fanden har skabt.

Anden dagen var nu den der trak flest tænder ud, morgenmøde fra 0930 og to timer frem inde i Horsens, og så hjem og trække rødder op til 2100, puha hun fik sved på panden. Og ja så var der også lige tid til at få lavet service på brændeovnen, ham der skulle gøre det vadet ind med sko på, slog varmestenene i stykker ud over mine sofa tæpper og gik igen. Så da hun var færdig i haven, kunne hun flittigt fortsætte med at støvsuge og vaske de to hundrede kvadratmeter gulv, for seks hunde og tre mand med muddersko hjælper heller ikke på det.

Så historien endte lykkeligt med at hun på anden dagen kom i seng efter 0100, for der skulle jo også lige vaskes tøj og gøres klar til at ungerne kom i weekenden, føj for satan det var hårdt at tøffe ud i haven og slås med rødder idag. Men så står den på videre havearbejde og losseplads i weekenden, og mon ikke hun kan gøre plads til noget lækkert hjemmelavet og hjemmebagt, og så er der jo alt det sædvanlige hus arbejde, giv hende en tur billet til Hawaii.

Nu sidder hun så for første gang og plejer sig selv lidt, ungerne er puttet, haven holder fyraften, og det sidste hus arbejde er lavet, så hvad skal hun så lave klokken 2100, hun skal da ud og lede efter fondant, for så kan hun da lige lave nogle hjemmelavet kunstneriske små cupcakes, og Bilka lukker jo først ved 2200 tiden. Det der med bare og sidde for bare at sidde, det er totalt overvurderet, det kan hun da gøre når hun bliver gammel, og når hun så heller ikke gør det, bliver hun måske gammelfør tid, to fluer med et smæk.

Nå så blev klokken 2200 så nu det tid til at bage de der cupcakes, nu hvor hun lige har brugt en time på at finde det, så skal det også bruges.

Ciao Racuelle

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Overskud & hænder på coke er publiceret 10/04-2015 22:09 af Racuelle Heindorf Lomholt (Søs90).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.