Vil du være min ven?
Mille33
8 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
7 år siden
Protein pulver og ny fan ...
Kianna Kitte...
2 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
7 år siden
Kaos?
Per Z
6 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
4 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
7 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
6 år siden
Social Media Illusionen.....
Kianna Kitte...
3 år siden
Åh ja. Nu begynder juletiden snart. Jeg var lige hjemme hos mine forældre. Min mor inviterede mig bare lige. Så jeg var hjemme hos dem fra lørdag til søndag. Det var meget rart, plus maden var super god. Der er ikke noget som mors mad. Ingen kan slå den, ikke engang en professionel kok. Vi hyggede rigtigt. Jeg og min mor fik lavet min 2-i-1-kalenderlys-og-adventskrans-dekoration. Den er så flot, flottere end den fra sidste år, så nu er jeg klar til på lørdag, hvor det bliver den 1. december. Og vi fik også lavet deres kalenderlys-dekoration. Den blev også flot.

Jeg elsker julen. Hvis man lægger mærke til det, så findes der flest julesange, men de er også hyggelige at høre på. Mine yndlings-julealbummer må nok være Enya's "And Winter Came", Hayley Westenra's "Winter Magic", Celtic Woman's "A Christmas Celebration" og Michael Bublé's "Christmas". Dem kan jeg høre på i timevis, uden at jeg keder mig. Jeg sidder måske med et krus te eller varm kakao og skriver, læser eller strikker. Jeg er kommet i gang med strikke igen, langt om længe. Jeg skal jo have strikket mit halstørklæde færdigt. Det skulle jo gerne ende ud på 2 meter. Det skal jo nå rundt om min hals, det er derfor, jeg strikker det så langt.

Nå, jeg må hellere hoppe i seng, inden det bliver for sent. Jeg skal jo op ved 7-tiden. Helvedes tidspunkt. Jeg er ikke god til at komme op så tidligt. Jeg synes, det er plageri mod mig, specielt nok fordi jeg godt kan lide at sove længe.

Nat, alle sammen :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Juletid er publiceret 26/11-2012 00:37 af Gittepigen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.