11 år siden

Juletid

uden søvn
Kenny Raun (...
10 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
4 måneder, 29 dage siden
Dag 1/21
Ryan Raskoln...
9 dage siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
11 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
2 måneder, 22 dage siden
Åh ja. Nu begynder juletiden snart. Jeg var lige hjemme hos mine forældre. Min mor inviterede mig bare lige. Så jeg var hjemme hos dem fra lørdag til søndag. Det var meget rart, plus maden var super god. Der er ikke noget som mors mad. Ingen kan slå den, ikke engang en professionel kok. Vi hyggede rigtigt. Jeg og min mor fik lavet min 2-i-1-kalenderlys-og-adventskrans-dekoration. Den er så flot, flottere end den fra sidste år, så nu er jeg klar til på lørdag, hvor det bliver den 1. december. Og vi fik også lavet deres kalenderlys-dekoration. Den blev også flot.

Jeg elsker julen. Hvis man lægger mærke til det, så findes der flest julesange, men de er også hyggelige at høre på. Mine yndlings-julealbummer må nok være Enya's "And Winter Came", Hayley Westenra's "Winter Magic", Celtic Woman's "A Christmas Celebration" og Michael Bublé's "Christmas". Dem kan jeg høre på i timevis, uden at jeg keder mig. Jeg sidder måske med et krus te eller varm kakao og skriver, læser eller strikker. Jeg er kommet i gang med strikke igen, langt om længe. Jeg skal jo have strikket mit halstørklæde færdigt. Det skulle jo gerne ende ud på 2 meter. Det skal jo nå rundt om min hals, det er derfor, jeg strikker det så langt.

Nå, jeg må hellere hoppe i seng, inden det bliver for sent. Jeg skal jo op ved 7-tiden. Helvedes tidspunkt. Jeg er ikke god til at komme op så tidligt. Jeg synes, det er plageri mod mig, specielt nok fordi jeg godt kan lide at sove længe.

Nat, alle sammen :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Juletid er publiceret 26/11-2012 00:37 af Gittepigen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.