7 år siden

Yo, gatorade me bitch!

En lørdag.
Michala Esch...
11 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
5 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
7 år siden
Еnke
Halina Abram...
2 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
2 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
11 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
4 år siden
En undskyldning til alle ...
Kianna Kitte...
2 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
5 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
6 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
6 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
7 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
5 år siden
Grimmeste pige i verden.....
Kianna Kitte...
2 år siden
Er først lige blevet menneske igen. Var ude med Luna og Bob i fredags.
Gin og Tonics. Glögg. White Russians. Høker Bajer. Små lavloftede røgfyldte rum. Jeg vaklede hjem kl 03. Spiste en Durum Falafel. Kom hjem væltede ind i seng. Lå der ca. 10 minutter før jeg skulle rocker-ørle. Faldt i søvn. Vågnede kl 12. Tænkte, at det med at ørle var noget jeg havde drømt. Men det var det ikke. Lå i vågenkoma til kl 15. Luna ringede havde "tømmermænd over sit liv" og var helt blue. Tømmermænd. Moralske, fysiske, psykiske. Umulige mænd og et ensomt liv på en tømmerflåde af usammenholdeligt drivtømmer. Don't I know the feeling? Har set hele sæson 4 og 5 af Breaking Bad. Føler mig lige så gammel, træt og gennemtævet som Walther White. Føler mig ligeså lille, splejset, rødøjet og følsom som Jesse Pinkman. Yo, gatorade me bitch!

Ørletingen var muligvis alkohol i forbindelse med en maveinfluenza. Har følt mig quesy hele dagen i går og i dag. Fantastisk weekend. Not. Alt for meget tid i sengen. Var kun ude i går for at købe ind og i dag for at drikke kaffe med Bob. Er nu helt og aldeles søvnløs igen. Flot, åh den hadefulde mandag gnider sig allerede skadefro i dens smørbløde hænder. Den er så klar til at strangulere mig med arbejde, som jeg sikkert burde have begravet mig i hele weekenden.
Den anmeldelse jeg skrev til forsikringen om min iPhone har jeg fået tilbage igen. Skrankepaven har med pisgult understreget alle de felter, jeg skal udfylde. Jeg har blandt andet glemt at skrive noget i feltet: Er der sket bygningsskade? Mit svar: Nej din lille fucked-up kontormatrone. Jeg er blevet udsat for tyveri! Ikke røveri. Ikke indbrud. TYVERI! Politirapport'n'shit var vedlagt, hvor hændelsesforløbet var udførlig beskrevet. Arrrgggg Exel-celle-douche. Kæft, hvor har jeg bare ikke tålmodighed til så dårligt designet bureaukratisk informationsindhentning. Nogle mennesker vil spilde deres tid. Kvalmen bølger stadig i mig. Forsikringsdamen hjælper ikke. Telias kabelspindelvæv hjælper ikke. Det hele gynger. Min krop skriger på natur, på motion, grøntsager, vand og yoga i ødemarken. Jeg er ved at planlægge nytår i Berlin. Kamikaze. Billige berlinerbajere. Dunkende bas og røgmaskiner. Så kan jeg vågne op til et bodily Apocalypse Now 1. Januar. Hul i hovedet, i kontoen, i sjælen. Halleluja.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Yo, gatorade me bitch! er publiceret 26/11-2012 02:50 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.