10 år siden

Yo, gatorade me bitch!

Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
7 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
10 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
7 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
5 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
9 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
8 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
6 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
7 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
7 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
10 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
6 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
8 år siden
Er først lige blevet menneske igen. Var ude med Luna og Bob i fredags.
Gin og Tonics. Glögg. White Russians. Høker Bajer. Små lavloftede røgfyldte rum. Jeg vaklede hjem kl 03. Spiste en Durum Falafel. Kom hjem væltede ind i seng. Lå der ca. 10 minutter før jeg skulle rocker-ørle. Faldt i søvn. Vågnede kl 12. Tænkte, at det med at ørle var noget jeg havde drømt. Men det var det ikke. Lå i vågenkoma til kl 15. Luna ringede havde "tømmermænd over sit liv" og var helt blue. Tømmermænd. Moralske, fysiske, psykiske. Umulige mænd og et ensomt liv på en tømmerflåde af usammenholdeligt drivtømmer. Don't I know the feeling? Har set hele sæson 4 og 5 af Breaking Bad. Føler mig lige så gammel, træt og gennemtævet som Walther White. Føler mig ligeså lille, splejset, rødøjet og følsom som Jesse Pinkman. Yo, gatorade me bitch!

Ørletingen var muligvis alkohol i forbindelse med en maveinfluenza. Har følt mig quesy hele dagen i går og i dag. Fantastisk weekend. Not. Alt for meget tid i sengen. Var kun ude i går for at købe ind og i dag for at drikke kaffe med Bob. Er nu helt og aldeles søvnløs igen. Flot, åh den hadefulde mandag gnider sig allerede skadefro i dens smørbløde hænder. Den er så klar til at strangulere mig med arbejde, som jeg sikkert burde have begravet mig i hele weekenden.
Den anmeldelse jeg skrev til forsikringen om min iPhone har jeg fået tilbage igen. Skrankepaven har med pisgult understreget alle de felter, jeg skal udfylde. Jeg har blandt andet glemt at skrive noget i feltet: Er der sket bygningsskade? Mit svar: Nej din lille fucked-up kontormatrone. Jeg er blevet udsat for tyveri! Ikke røveri. Ikke indbrud. TYVERI! Politirapport'n'shit var vedlagt, hvor hændelsesforløbet var udførlig beskrevet. Arrrgggg Exel-celle-douche. Kæft, hvor har jeg bare ikke tålmodighed til så dårligt designet bureaukratisk informationsindhentning. Nogle mennesker vil spilde deres tid. Kvalmen bølger stadig i mig. Forsikringsdamen hjælper ikke. Telias kabelspindelvæv hjælper ikke. Det hele gynger. Min krop skriger på natur, på motion, grøntsager, vand og yoga i ødemarken. Jeg er ved at planlægge nytår i Berlin. Kamikaze. Billige berlinerbajere. Dunkende bas og røgmaskiner. Så kan jeg vågne op til et bodily Apocalypse Now 1. Januar. Hul i hovedet, i kontoen, i sjælen. Halleluja.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Yo, gatorade me bitch! er publiceret 26/11-2012 02:50 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.