11 år siden

Rød skovkat

Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Dejlig Weekend i det nordjyske fredag kørte vi nordpå hentede min søn i herning på vejen kørte ham til holstebro hvor han skulle tjekke et værksted i forsøget komme i lære.. sad ventede der i 1 1/2 time mens vi håbede det var et rigtigt godt tegn ååå ja tildels var det for min søn havde ikke følt tiden lang såååå ja :-) værkstedet havde så bare for lidt at lave netop nu sååå ja vi får se..

lørdag shoppetur i aalborg uden særlige mål men vi fik da set julemanden.. efter kaffe hos min mor en lille hurtig tur i skoven hvor en stor rød skovkat kom hilste på, den var dejlig kælen og legesyg gemte sig bag træer og kom springende frem når vi gik.. på vejen hjem fra turen var den der igen og fuglte os de 100 sidste m hjem.. vi får tømt bilen og katten bliver ved med at gå med kommer også et smut ind hvor cen lige tjekker området af..

her til morgen står katten så igen uden for døren og kalder og vi lukker den ind og ud hele formiddagen hvor den også tager en ordentlig skraber på sofaen, den får så lyst til at gå lige inden vi får gæster eller måske var gæsterne for meget liv for den for vi ser den ikke mere idag..

Mine børn og min mor kom og det var vildt hyggeligt at være sammen med dem til steg og æbleskiver... bagefter turen gennem landet Nikolaj sat af i herning og hjemme igen lige til forbrydelsen..

Imorgen tidlig kommer naboen unge dreng skal med mod Aalborg ååå så følger arbejde julefrokost mandag tirsdag sååå synes ikke jeg får fuglt så meget med på nettet hmmm ... nå vi må se hvornår der bliver tid...

Kan i have det godt hvor end i er

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rød skovkat er publiceret 25/11-2012 23:14 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.