10 år siden

Rød skovkat

Helbred 2
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
6 år siden
Hr Solsort
Peter
7 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
4 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
8 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
8 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
9 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
8 år siden
Julen bliver hostet, godt...
Susann Kokan...
1 måned, 20 dage siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
14 år siden
Dejlig Weekend i det nordjyske fredag kørte vi nordpå hentede min søn i herning på vejen kørte ham til holstebro hvor han skulle tjekke et værksted i forsøget komme i lære.. sad ventede der i 1 1/2 time mens vi håbede det var et rigtigt godt tegn ååå ja tildels var det for min søn havde ikke følt tiden lang såååå ja :-) værkstedet havde så bare for lidt at lave netop nu sååå ja vi får se..

lørdag shoppetur i aalborg uden særlige mål men vi fik da set julemanden.. efter kaffe hos min mor en lille hurtig tur i skoven hvor en stor rød skovkat kom hilste på, den var dejlig kælen og legesyg gemte sig bag træer og kom springende frem når vi gik.. på vejen hjem fra turen var den der igen og fuglte os de 100 sidste m hjem.. vi får tømt bilen og katten bliver ved med at gå med kommer også et smut ind hvor cen lige tjekker området af..

her til morgen står katten så igen uden for døren og kalder og vi lukker den ind og ud hele formiddagen hvor den også tager en ordentlig skraber på sofaen, den får så lyst til at gå lige inden vi får gæster eller måske var gæsterne for meget liv for den for vi ser den ikke mere idag..

Mine børn og min mor kom og det var vildt hyggeligt at være sammen med dem til steg og æbleskiver... bagefter turen gennem landet Nikolaj sat af i herning og hjemme igen lige til forbrydelsen..

Imorgen tidlig kommer naboen unge dreng skal med mod Aalborg ååå så følger arbejde julefrokost mandag tirsdag sååå synes ikke jeg får fuglt så meget med på nettet hmmm ... nå vi må se hvornår der bliver tid...

Kan i have det godt hvor end i er

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rød skovkat er publiceret 25/11-2012 23:14 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.