11 år siden

Kupéen

På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
8 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
2 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg har det jo med at finde på at tage fremmede med på tur gennem landet som jeg finder gennem gomore..

Idag var ingen undtagelse jeg køre til første opsamlingssted Aalborg C hvor jeg skal have Heidi med der står en pige med taske som jeg får spurgt om hun skal til vejle, det skulle hun så ikke men i samme nu kommer der en pigs småløbende med hendes taske og hopper ind..

Heidi gav udtryk for hun havde været med før for ca et år siden, huskede hende ikke helt men hun var meget snaksaglig havde i det sidte år nået at smage på vores virkelige arbejdsmarked ååå følt sig ikke aksepteret hvor hun kom hen ååå blevet syg af manglende forståelse fra hendes ledere.. jeg kender jo en smule til det så snakken gik fint...

I Randers skulle jeg have endnu en opsamling Jenette sjovt sagde Heidi du samlede en op i randers sidst jeg kørte med dig.. jeg mente det måtte være en ny da opsamlingstedet ikke var et jeg tidligere havde benyttet..

Men ind sprang Jenette og de 2 piger genkendte straks hinanden fra sidste tur i min bil, de kiggede lidt i min visit bog og fandt ud af de kørte med mig d 18/11 -11 snakken gik altså helt fantastisk job drømme..

Sidste opsamling ved Århus hvor Chris en englænder danskboende i 7 år grundet kærlighed og nu på smuttur hjem, Jenette havde en tid boet i London så snakken gik bare om kulture høflighed englands publiv og dansk hygge i de små hjem englænderes holden døren for hinanden mm :-)

Sååå det var helt vemodigt og tomt at sætte flokken af med hjertlige hilsner på kryds mellem os ååå tanken om ses vi mon igen næste år i november:-)

Næste uge kører min bil igen spændende hvad den kommende uges passagere vil berige mit liv med :-)

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kupéen er publiceret 16/11-2012 20:51 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.