Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 3 måneder siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Har en lille smugle tømmermænd og en lille smugle dårlig samvittighed. Kom til at tage ud og drikke øl i går med nogen fra studiet, og på en eller anden måde blev det virkelig sent. Væltede ind af døren i nat og konstaterede jeg var alene hjemme - og det skulle så fejres med pasta (i disse situationer er jeg heldigvis let at tilfredsstille). Efter at have klasket pasta, smør og salt i en skål, tog jeg en flaske vand i køleskabet og ramte glad min seng med netflix på computeren.
Vågnede i morges til en SMS fra banken om at jeg er flad og med tanken om opgaveskrivning hele dagen. Så blev jeg heldigvis enig med mig selv om at korte "hele dagen" ned til et par timer og droppe den træning jeg havde tænkt jeg skulle have. Og så var dagen egentlig ikke så uoverskuelig alligevel.

Efter at have indtaget et kæmpe aftensmåltid ala tømmermænd og lad-mig-se-hvad-jeg-kan-finde-i-køleskabet-eller-fryseren kom jeg til at tænke på, at jeg er for dum nogen gange. Købte for nylig en kasse NUPO pulver og nogle barer. Det kaster jeg indenbord i al hemmelighed (synes det er lidt pinligt, så ikke en gang roomie ved noget om det) og jeg tager i fitness og løber, sveder, strække og trækker i flere timer om ugen, men for hvad? Jeg taber mig ikke, for jeg vælger at drikke og æde hele lortet op igen. Nogen burde tage en sammen, ærlig talt ...!

Hvorfor hedder det egentlig tømmermænd? Hvis man nu er af hunkøn kunne det da godt hedder "tømmerkvinder"?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tømmerkvinder er publiceret 15/11-2012 00:05 af BareMig.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.