11 år siden

ENGLE ET SMUKT SYMBOL

Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
10 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
5 måneder, 26 dage siden
Op på den hest!
Bastian
12 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
En træls fredag
David Hansen...
4 måneder, 10 dage siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
4 måneder, 14 dage siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
9 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
16 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
9 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
10 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
jeg har en svaghed som jeg er godt tilfreds med jeg samler på engle som for mig er et smukt symbol.
Mine engle betyder rigtig meget for mig de står placeret i min lejlighed forskellige steder og jeg nyder hver og en af dem.
Jeg føler min lejlighed er harmoniske og behagelig deres skønhed pynter på borde på skænk i vindueskarmen de skal bare være her jeg føler en tryghed ved dem. Men engle er jo også sendebud fra gud de vogter over os med en beskyttende hånd,hver engle har et navn et navn de i himmelen lever op til, siger man deres navne for at få råd så kan man mærke dem de giver et råd med et enkelt ord.
der var en der sagde tro til mig jeg sagde blot hendes navn og jeg hørte tydeligt ordet tro.
Jeg skal tro mere på mig selv det ved jeg, jeg skal tro på at jeg kan klare mig igennem livet uden for meget usikkerhed jeg skal gå et skridt længere frem med mig selv jeg skal give min tro videre til mine børn og mit lille barnebarn da min pige og lille barnebarn var alvorlig syg ved jeg at der var en engle der passet på dem en skytsengel som gav mig min datter og lille barnebarn tilbage jeg skulle tro på at det hele endte godt hvad det heldigvis også gjorde Jeg skal nu tro på at jeg klare min skole som jeg nu har valg:
englen gav mig den tro på at jeg kan det det er den der holder mig til det er den der følger mig og viser mig vejen i den rigtig retning.
en anden engle gav mig ordet Håb et enkelt ord igen håbet jeg skal bevare håbet på at jeg kan komme videre med mit liv selv om jeg er ved at være godt oppe i årene heller sent ind aldrig,
I lang tid har jeg gået i mit eget univers uden at udforske det men det er jeg begyndt på nu, jeg tør springe ud i mere jeg har åbnet for mit indre univers i håb om at kunne se mig selv i et spejl og sige ind i spejlet til hende på den anden side at jeg klarede det både med min selvtillid min skole mine børns fremtid give dem en god støtte og håbe på at de klare sig bedre i livet ind jeg har gjort. men jeg har to gode børn så håber på de klare deres liv og er nået frem til at jeg virkelig tror på dem.
Man skal tro på englene før man for de råd jeg har fået og jeg vil altid bevare troen på dem.
Engle er også en trøst i sorgen vis et menneske tager ud på den sidste rejse er det en engel der viser dem vejen ind i lyset, det er englen der sørge for at et familie medlem står ved foden af perle porten og tager i mod den pårørende der er på vej der til.
Ja engle er et smukt symbol som både følger os i livet og i døden men det er ikke alle englene der viser vej, vis en syndsforladelse ikke er god nok går det nogen gange den anden vej, hvad et menneske måske selv har bedt om og på det punkt træder de tilbage engang for alle og her kan og vil de ikke hjælpe.
Men i mit liv er englene en værdifuld samling jeg føler de alle passer på mig og min familie og jeg passer på dem.
man bruger det udtryk at når der er helt stille blandt mennesker der er samlet siger man at en engel gik igennem stuen og den stilhed vi har er i ærbødighed til den engle der holder øje med alle i rummet, vi kan ikke se dem men vi kan føle dem ubevist. De holder øje med at alt går godt derfor passerer de ofte igennem et rum hvor der er flere personer samlet går alt stille og roligt så drager de videre og her efter begynder den livlige snak igen i den samlet forsamling.
De mennesker der indeholder en masse godhed hjælpsomhed kærlighed til dyr og medmennesker er hvad jeg kalder en engel på jorden i deres åndelig tilstand følger en engel for hvert skridt de tager på livets landevej og når de skal afsted til perleporten bliver de selv der efter en af guds budbringer.
hvor vi står og går alt hvad vi fortager os er med hjælp fra en engels godhed med et enkelte ord kan de forandre ens liv men husk altid på at man skal tro på dem ellers kan de ikke hjælpe.
inge

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ENGLE ET SMUKT SYMBOL er publiceret 09/03-2013 01:52 af ingelnielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.