11 år siden

En Rose For Livet

Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
En Rose for livet.
Rosen er en smuk Blomst dens forskellige farver som står og nikker i den lune sommervind, men rosen har torne og det fortæller i os selv at roser er en symbol på kærlighed den bringer smilet frem på en pige der for en smuk buket men pigen kan sige av i det hun sætter dem i vand.
jeg husker i mine ungdoms dejlige år var vi i ny og næ i kbh og hygge os, vi så en blomsterhandler og der købte vi roser smukke røde roser så gik vi rundt på strøget og her gav vi roser til folk der så trist ud, vi spurgte dem ikke hvad der var galt men gav en rose og sagde de berømte ord smil til verden så smiler den igen det vagt glæde at se et trist ansigt lyse op i et taknemmeligt smil var alle pengene hver,
selv i dag i en alder af de 50 ville jeg gøre det igen det er så livabekræftene. jeg husker den pige jeg gav min til hun sad på en bænk og græd det fik mig til at vælge hende og det var et fantastisk godt valg for hendes tåre blev afløst af et varmt og taknemmeligt smil.
men vi ved jo alle at roser har torne og man stikker sig på dem gang på gang for hver gang man har stukket sig er det fordi der var en grund til det, enden med et brud med ens kærlighed eller man mister en man holder af... man kommer ud for små uheld igennem livet... man ramler ind i problemer , rosen er ikke bare en blomst det er et symbol.
Vi har udtrykket et rosende ord vis man klare sig igennem et stort problem så kommer de rosende ord, består man eksamen så kommer der både langstilket røde roser og rosende ord i et eksamens bevis, andre for en smuk hue på som et symbol på godt resultat derefter rosende ord.
ja rosen er ikke bare en blomst men et symbol.
Når jeg ser en rosen have så er det tegn på skønhed og varme i alle regnbuens farver.
Jeg fik roser igennem tiden dem hængte jeg til tørre i lang tid og da min dejlige pige skulle konfirmeres lavede jeg små oaser med de tørre blomster og satte dem på bordet det samme gjorde jeg til min søn, selv i dag hænger jeg roser til tørre jeg har en buket tørret roser på mit køkkenbord.
Jeg kalde mit indlæg en rose for livet fordi roserne har en stor betydning for os alle sammen på den ene eller anden måde roserne har et plads i vores hjerter vi bruger dem på godt og ondt først til at give derefter til at bruge vis et menneske man holder af skal på en sidste rejse med dem for de roserne blandet med andre smukke blomster.
jeg ved at når vi for en stor buket roser så banker vores hjerter det mere og vi føler os mere betydningsfulde, vi føler vi betyder noget for den anden part ...vores børn ...familie...venner.
at få en rose for livet eller få en buket roser giver den samme glæde og et smil på vores læber hver gang.
hver gang jeg går forbi en rose skal jeg dufte til dem de dufter så godt at have en smuk buket roser stå i stuen breder duften sig og giver en duft af skønhed kærlighed varme den bringer glæden frem i os alle den giver også glæde til os selv.
inge

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En Rose For Livet er publiceret 02/06-2013 23:54 af ingelnielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.