Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
10 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
5 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
12 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
12 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Når man sider hjemme i sin stue og ser på regnen som vander vores natur er der noget fascinerende over det. naturen strækker hals for at suge hver en gylden dråbe til sig så alt bliver grønt igen, vandet løber ned af vores vinduer nedløbs røret har travlt med at afsætte det hele.
tunge dråber hopper på vores haveborde og stole, et spindelvæv suger dråberne til sig og danner små perler og gør dem synlige.
fuglene kryber i ly under træ og busk de ryster deres smukke fjerdragt og er blot afventende på at regnen igen stopper.
når jeg ser på regnen så lader jeg tankerne flyde med hver en vandpyt på min vej.
jeg står bag mit vindue og kikker ud mens mine tanker køre omkring mit liv og færden igennem de mange år der snart er gået.
jeg er kommet frem til om der var noget jeg ville ha lavet anderledes ind det jeg gjorde det er der såmænd nok, eller også manglede jeg den støtte som burde have hjulpet mig til at lave mange ting anderledes.
Livet for mig har nok været en del besværligt men når jeg ser på mig selv i dag så har jeg nok fået noget ud af det alligevel, jeg har to dejlige børn som giver mig alt hvad man kan ønske sig med deres gode og kærlige måder at være på, jeg har nydt at gå hjemme med dem mens de var små og nyder i dag at min titel er mormor til verdens dejligste lille dreng som virkelig har stjålet mit hjerte og det er et hjerte han må beholde for altid.
jeg har haft nogen gode venner igennem tiden som jeg stadig har og som jeg vil værne om, venner for man jo aldrig for mange af.
mit udtryk jeg bruger i en del af mine oplæg her er at se mig over skulderen det gør jeg nu på en anden måde ind før. jeg har haft nogen dejlige oplevelser igennem livet sommerferier jeg kan se tilbage til med et smil selv alle mine flytterier ser jeg tilbage på nu med forhøjet ro da jeg ved at her hvor jeg bor nu her bliver jeg.
Jeg kikker tankevækkende ud på de store regndråber der trommer på min altan og lader hver af mine gode oplevelser afspejle sig i dem.
mine dejlige oplevelser i vores smukke danske sommer jeg tror jeg har oplevet Jylland og Fyn Langeland og det dejlige Sjælland på kryds og tværs, jeg har været i udlandet nogen gange. Amsterdam Cypern Færøerne Grækenland tyskland Mallorca England og snart Tyrol jeg føler mig ikke fattig på oplevelser men fattig på sind og væremåde,
Jeg er en munter sjæl men gemmer mig ofte bag en facade jeg har let til tåre er sårbar hvad ikke altid er lige sjovt,: jeg er en god lytter stiller mig til rådighed for enhver der har brug for mig men ofte glemmer jeg mig selv.
igen kikker jeg ud på regndråberne der danner de små søer jeg kikker dybt i dem og lader mine dårlige oplevelser flyde med dem de skal væk fra mig, på den måde føler jeg mere fred i mit sind.
Vis de driver væk så ved jeg at de aldrig kommer tilbage igen.
men selv de dårlige oplevelser i mit liv har på en måde gjort mig stærk de har givet mig en ny livs erfaring som jeg ved er god for mig oplever man noget skidt så prøver man så vidt mulig ikke at opleve det igen.
jeg kikker igen ud og ser at regnen er stoppet men når man tænker tilbage en regnvejrs dag så kommer der mange ting frem i ens underbevidsthed ting man for frem igen, jeg tror selv på at en regnvejrsdag er sundt engang imellem vis man bruger den rigtig.
inge

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En regnvejrs dag er publiceret 13/05-2013 00:24 af ingelnielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.