Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
6 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
7 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
8 år siden
Tomhed
Majtb
7 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
6 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
9 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
9 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
9 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
3 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
6 år siden
Måske er det bare mig
Bjørn Langki...
4 måneder, 10 dage siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
9 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
8 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
4 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
7 år siden
Pædofil
Ansu Orheim ...
5 måneder, 29 dage siden
Kære far ❤️
Musenmia
3 år siden
Hvor blev mit af?
roed
9 år siden
brænde
Peter
7 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
6 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
8 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
6 år siden
hvad er skæbnen er det bare et ordsprog vi tit bruger i vores dagligdag eller har det en anden betydning eller er det bare et ord som eksisterer i vores danske ordbog,? nej jeg tror og ved at ordet skæbnen følger os mennesker igennem livet, det berømte ordsprog....jeg tror skæbnen have en finger med i spillet ....skæbnen var at ?...... jeg tror på skæbnen? jeg modtager min skæbne....... jeg tror på min skæbne. ja skæbnen er et stort ord som følger os på livets vej.
vis man bruger nogen eks. som da min datter blev alvorlig syg sidste år da hun fik sin lille dreng før hen have hun gennemlevet en masse modbydelighed fra sin fars side af familien samt af hendes far her bryder skæbnen igennem og resulterer i en alvorlig syg pige som familien pludselig have en angst for at miste, men skæbnen kan ikke sorterer den bryder igennem uden nogen nåde men efter den har brudt igennem så er skæbnen heldigvis barmhjertig og hjælper min pige igennem krisen hvor hun og den lille dreng heldigvis har det godt i dag.
igen er skæbnen med mig da jeg hovedkluns er nød til at fraflytte min gamle lejlighed men for et sommerhus at bo i for et par måneder hvor efter skæbnen var med mig da jeg fik min nuværende bolig i led af min familie og venner som hjalp mig så jeg igen kunne bo standsmæssig.
skæbnen er med os alle den er lige som et skytsengel som passer på os men også det modsatte skæbnen griber ind i næsten alt vi fortager os om det er job familie hus og hjem samt vores lange tur ud af livets landevej, den vej der bringer os videre til det vi nu engang drømmer om men også vis vi vælger at gå den forkerte vej. men skæbnen kan i vores øjne handle meget forkert problemet med den er, at det kan vi ikke fortælle den den handler ud fra eget instinkt lige meget hvordan vi end vender og drejer den vi kan indvidere heller ikke flygte fra den den bestemmer over os den har en magt over os som vi ikke kan bekæmpe.
det eneste vi kan er at tilslutte os den og håbe på at den handler rigtigt over for en uanset hvad vi fortager os.
Når jeg vandre af sted uden for ser jeg mig omkring jeg observerer og suger til mig i vores dagligdag for vi en masse indtryk som vi ved skæbnen har en finger med i vis man kikker på de personer man møder på sin vej ved man at skæbnen har været med til det de personer står for i dag om det er rigdom eller fattigdom ser du personer side på en bænk med en grøn flaske eller en nål i sin arm så har skæbnen også været over et menneske beder ikke om at blive sådan skæbnen gør dem til det de er men alligevel har personen også selv været med skæbnen har forsøgt at hjælpe men vedkommende ville ikke tage imod her stopper skæbnen for at drage videre til andre der har mere brug for dens hjælp her kan den ikke gøre mere her bruger personen ordene jeg accepterer min skæbne som den er og jeg personen slipper den selv, det er ikke at bekæmpe skæbnen det er at slippe for den da den ikke kan gøre nogen nytte og personen kommer ikke videre skæbnen skal være med os ellers bliver vi låst fast.
en rigmands familie som så sig selv som de lykkeligste i verden bliver enig om at dele alt være der for hinanden elske og ære hinanden som de savrer ja til i kirken men her griber skæbnen også ind ægteskabet holder ikke den ene er utro og den anden vil skilles skæbnen er at de begge mister deres faste holdepunkt samt penge her er skæbnen på rette plads enden ender det godt med hjælp fra skæbnen eller også det modsatte.
ja skæbnen er uransagelig den følger os alle vegne den er med os den er imod os det eneste vi kan gøre er at vi vælger det rette men uanset hvad så er skæbnen med os på den ene eller anden måde vi mennesker kan kun accepterer vores skæbne at gå imod den kan ikke lade sig gøre den er og bliver den stærkeste.
Inge.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget skæbnen er publiceret 16/01-2013 14:11 af ingelnielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.