And they say, the worst things in life come free to us

Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Pludselig blev det ferie! Skolelivet er intet mindre end fantastisk.. Jeg elsker det så højt! Men en ferie hjemme ved de ''gamle venner'' er SÅ tiltrængt. Ej hvor jeg savner dem, det er helt skørt.
Jeg tog med bussen fra skolen 16.52, var hjemme kl 19.45. Lang tur. Efter ferien, er jeg ikke hjemme i 3 uger, så jeg vil nyde den, nyde min seng og alle de savnede. I dag, om præcis en uge har jeg fødselsdag. Min bedste veninde kommer, min familie kommer, alle dem der skal være der, kommer. Alt går faktisk godt! Mine to første karakterer i skolen, er et flot 10- tal og et 12- tal. Og hør mig lige, jeg lader positive, glade ting strømme ud... Det ligner mig ikke! Selvfølgelig sidder jeg ikke på den flotteste sky og siger at alt er perfekt, men jeg har det godt. Jeg har det så godt! Og vil ønske, at hele verdenen havde det som mig lige nu! Tænk hvis man kunne være skyld i, at hele verdenen var glad?

-Jeg venter stadig på min mail der gør jeg kan få nogle tekster herind. Håber i vil vente på mig, haha.

Pas på hinanden!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget And they say, the worst things in life come free to us er publiceret 12/10-2013 10:51 af Julie Vestergaard Miau (Unexpected).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.