12 år siden

Langt fra Las Vegas

Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 2 måneder siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
12 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
10 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Katja Kean bor i Abel Kathrines gade. Iben Hjejle bor i Eriksgade, men min ven Bob har forsøgt at få hende smidt ud efter at de næsten kom op og slås om en Hello Kitty pose i vaskeriet. Sidst jeg mødte Katja Kean var, da hun stoppede op til narkomanfestivalen på Halmtorvet, og ham der bandana-bandido var henne og forsøge at forføre hende med en bønnewrap. Forrige gang jeg rendte ind i Katja Kean var på Ruby's sammen med Tægen. Tægen bliver fuldstændig top umulig når han bliver fuld. Vi havde drukket øller hos Luna, og lige før vi var på vej ud af døren, bestemte han sig for at iføre sig Lunas blå, lidt nussede frotté badekåbe. Tægens høje ranglede krop og den helt nedrappede frisure fik ham til at ligne et eller andet freakshow stukket af fra Sankt Hans. Det var et under han overhovedet blev sluppet ind på den fashionable cocktailbar. Her bestilte han en stor fadøl og en Bloody Mary som han stak ned i de dybe lommer i badekåben, hvorefter han henvendte sig til den forhenværende pornomodel. She was not impressed, mildest talt. Og det er kun hos den a-seksuelle Tæge, hvor hendes stålsatte afblegede laserblik ikke fremkaldte øjeblikkelig kastrationsangst. (Senere cyklede han helt ind i receptionen på Hotel Fox og brugte mig en dansekost, der fejede alle Ishøj-trunterne ud til siden - selvfølgelig med det resultat, at der stod ti af de her forstads-reality wannabe's klar til at kradse øjnene ud på mig - jeehezus).
Desuden siger nogen, at Jokeren bor på min gade. Det kan være han sidder på kvisten og skriver noget alla Jokke sagde det, klap dig selv på skulderen/ Stik mig en kold fad, så jeg' genopladet, godt taget. Men den nogen, som påstod at Jokeren boede her, blev I tvivl og begyndte at famle rundt I, at det enten var Jokeren eller LOC. Men for mit vedkommende er det næsten same same.
Kommer ikke meget ud af mit hus. Jeg skranter og spiser kiks. Jeg hoster om kap med Palle, som for tiden har masser af venner som kommer på besøg og råber: "JA, JA, JA FOR SADAN", når de ser fodbold og klirrer med flaskerne.

Nu er Roskilde billetten købt og hele Juli måned er ved at være absorberet med aktivitet. Om lidt kommer C og Frede 4 år på besøg. De skal bo her hele weekenden. Så der er dømt hygge og ikke fest. Vi skal I zoo, tivoli og den slags. Jeg håber vejrudsigten lyver.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Langt fra Las Vegas er publiceret 15/06-2012 16:17 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.