12.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
14 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
8 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
7 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
5 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
8 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
5 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
8 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
8 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
8 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
13 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
9 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
8 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
14 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
9 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
8 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
7 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
9 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
8 år siden
D 13 marts. 2023
Susann Kokan...
10 dage siden
Genboen.
Ruth Christe...
6 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
3 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
10 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
8 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
6 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
7 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
6 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
1 år, 2 måneder siden
Jeg skrev et indlæg for et stykke tid siden som hed jeg står ved en skillevej dette indlæg er i realitet til den.
jeg valgte at gå lige ud uden at se mig tilbage, egentlig kan jeg ikke tillade mig at være kræsen da jeg er en rund pige så rund at det kun giver mig dårlig humør, jeg er en af de damer som egentlig længes ubeskriveligt efter kærligheden men hvad nytter det når den ene mand er forkert og den anden ikke har min kærlighed og selv om ham den anden have min kærlighed ville han aldrig kunne vise mig sin.
i 17 år har jeg levet uden kærlighed og samtidig har alderen sat sine spor jeg er blevet det ældre og det mere rund selv det at kikke på en mand på min alder kan jeg ikke det er forkert syntes jeg, netop fordi jeg er en af de tykke piger.
Jeg tror som ikke jeg er den eneste der har det som jeg vi er sikkert flere tykke piger der higer efter kærligheden men bare ikke kan få den.
Når vi kikker på os selv for vi det dårligt ikke engang et spejl vil jeg kikke i vis jeg er nøgen jeg for det dårligt skal der dyrkes sex en sjælden gang så skal lyset være slukket for se mig selv nej absolut nej.
jeg skjuler mig under sort tøj da det virker slankere at gå i lyst dejligt forårs tøj er bandlyst for jeg kan se min krop og jeg kan ikke lide den.
jeg kan ikke lide mig selv, jeg ville vis jeg have råd købe mig til skønhed fedtsugning pænere barm mindre bagdel rynker fjernes fyldigere læber alt det Hollywood skuespillerne gør for at være evig unge og smukke, men selv om jeg fik gjort alt det ville min indre skønhed stadig være bevaret den kan man heldigvis ikke lave om på men selv det har jeg problemer med at finde.
Nogen siger til mig at jeg skal lære at elske mig selv jeg skal acceptere den person jeg er jeg skal kunne se mig i et spejl og sige ....holda op hvor ser jeg godt ud....jeg skal kunne vise mig selv nøgen på et billede det ville give mig selvværd men det tror jeg ikke på for inde i spejlet er stadig den tykke og uformelige dame som på ingen måde ser godt ud ligeledes på billedet.
jeg ser beundrerne på de flotte slanke piger som på ingen måde har problemer med at finde en mand, men det siges at de slanke piger ikke har det samme humør som tykke piger,
Bag den muntre facade er der en pige der er nedtryk mangler selvværd for hver gang hun kikker på en mand føler hun at hun bliver nedstirret af ham, hun vender sig heller væk for så slipper hun for den ydmygelse.
jeg selv har stil i tøj til tider selv om jeg er den tykke pige jeg lægger også en diskret make up smutter i de høje hæle,
Bare det at være lidt højre dæmper lidt væmmelsen over at være mig jeg er måske godt tilfreds med den dæmpet belysning når jeg er ude, for så kan de ikke se hvor tyk jeg er bluserne poser lidt det skjuler min store mave.
Men uanset hvordan jeg er hvordan jeg ser ud har jeg stadig ikke mod til at kikke en mand dybt i øjnene for vis jeg ser en sød fyr ser han bare en tyk pige så vender han sig væk det ved jeg.
Skæbnen har nok en finger med i spillet med hensyn til mig alt hvad jeg har været igennem har sat sine spor og er nok med til at jeg ser ud som jeg gør i dag, alle min problemer igennem tiden har nok fået mig til at se ældre ud ind jeg er spekulationer giver rynker, jeg har det modsat alle andre jeg trøste spiser når jeg har problemer mens andre ikke kan få en bid ned, jeg ville nu ønske at jeg have været som dem så var jeg nok ikke den tykke dame som jeg er i dag.
Man kan ikke ændre på skæbnen men man kan måske rette lidt på den men jeg ved ikke hvordan, for kunne jeg det så ville jeg ønske at skæbnen have handlet anderledes.
Det jeg ønsker er nok at finde en mand som kan lide mig som den jeg er og se mere på min indre skønhed da den ydre er kneben på grund af min tykkelse, Han skulle være som jeg selv lidt rund men varm og kærlig, jeg aner ikke hvordan det er at kunne udtrykke min kærlighed og sige de 3 berømte ord det er ord jeg ikke kender til mere til en mand, men sige de 3 berømte ord til mine børn har jeg ingen problemer med heldigvis vil jeg sige.
jeg aner ikke hvordan det er at gå hånd i hånd eller arm i arm eller turde putte mig ind til en mand igen eller vise min hengivenhed med små gaver og kærlige ord.
eller møde op hos gode venner med lige netop ham.
ja jeg savner rigtig meget kærligheden i mit liv igen men jeg tror nu ikke på at det sker mere, men skulle skæbnen give en hånd her så ønsker jeg det er mere fra den positive side for udtrykket at skæbnen var med mig den da jeg møder ham ville være rart at bruge.
Til jer der ude der har den store kærlighed i jeres liv pas godt på den og pas godt på hinanden for kærligheden er det vigtigste i ens liv og jeg vil ønske af hele mit hjerte at selv den tykke pige som jeg er også møder den igen.
inge

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget JEG VALGTE AT GÅ LIGE UD er publiceret 04/04-2013 23:56 af ingelnielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.