Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
3 måneder, 28 dage siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
1 år, 2 måneder siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
4 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
7 år siden
Den fedeste fest er vel o...
Kianna Kitte...
1 år, 6 måneder siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
3 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
4 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
6 måneder, 22 dage siden
Er der en mening?
Jønsse
3 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
4 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
5 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
5 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
6 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
5 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
5 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
4 år siden
Livet er en rejse
Salomon
4 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
3 år siden
Påske
Hanna Fink (...
5 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
1 år, 2 måneder siden
Livet i Lugano
LoneHK
7 år siden
Den gamle gartner
Peter
5 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
5 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
5 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
4 år siden
Jeg stemmer ikke...
Kianna Kitte...
2 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
2 år siden
Surkål
Vina Frank (...
1 måned, 16 dage siden
Ny Picanto
Peter
6 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
7 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
5 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
3 år siden
Radiator fiaskoen....
Kianna Kitte...
2 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
6 måneder, 10 dage siden
Jeg sider en dejlig forårs aften og nyder den gode musik mens jeg lader mine tanker flyve ud i fantasiens verden men om det nu er fantasi jeg skriver ned er jeg ikke sikker på, men der er et udtryk der siger..... vi er et.... vi er alle mennesker vi er sat på denne jord for at yde en del for at få vores verden til at fungerer men der er også en del der er kommet til verden for at starte problemer, men det er ikke noget vi bliver født til det er noget vi bliver oplært i på den ene eller anden måde, det er noget nogen har fået ind med moder mælken. opdragelse som regel kommer den slags mennesker fra et belastet hjem hvor hjælpen kommer for sent men kan også komme fra pæne hjem som har overset deres børn karriere job Luxus børn med en nøgle omkring halsen.

Men uanset hvad så..... er vi et...... vi har samme leve vilkår vi har samme behov vi har samme enteligens men på forskellige måder, nogen er kloge andre knap så kloge andre kan ikke tænke selv men er nød til at få andre til at tænke for sig.
Vi er alle mennesker men med forskellige baggrund hudfarve og tro men vi kæmper alle for at få en tilværelse til at komme op og stå på hver vores måder.

Vi her i danmark er i et Luxus land vi har en masse fordele vi for hjælp til noget men desværre er der langt imellem da Danmark er i krise.
Vi har en syge sikring når du bliver syg er det gratis at komme på hospitalet men i USA skal man betale for det i u landene findes der ikke noget særligt godt syghus... hjælp... eller medicin.... men det har vi her i Danmark. vi betaler skat som er det der hjælper os til et velstand land vi er alle med til at bygge det op men efter hånden bliver pengene brugt til en masse forkert de ældre bliver glemt pædagoger slides op sosu hjælper lige så arbejdet bliver hårder og hårder for alt og alle og lønnen bliver mindre og mindre kun de rige kan klare det men vi er et....eller er vi nu også det når den forskel er der det er som i ridder tiden de rige klare sig de fattige bliver overset så... er vi et .....nej det er vi faktisk ikke men alligevel er vi.
vis alle vi mennesker skulle stå over for hinanden så ligner vi jo hinanden det er kun det had til andres tro og hudfarve der skiller os ad samt sprog .
men..... vi er et.... vis vi tænker os om.
vi kommer til verden på samme måde vi skal igennem en barndom alle sammen vi vokser til vi formerer os vi gennemlever traumatiske oplevelser vi mister men kommer videre vi kæmper os igennem tilværelsen på forskellige måder vi bliver alle sat på prøve igennem livet hver gang består vi, men vejen til prøvens afslutning er lang og sej men vi går alle samme vej.
ser vi tilbage ønsker vi mange gange at gøre noget om men det kan man ikke eller kan man ....både ja og nej ...vi forsøger nogen gange lykkes det andre gange lykkes det ikke.

....vi er et..... ja det er vi men vi har alle forskellige meninger nogen er gode andre knapt så gode vi diskuterer skændes vrede koger over man tyr til vold andre gange stopper kontakten blot imellem de stridens parter hvorfor blive uvenner det er et ubesvarede spørgsmål der tit bliver stillet men det det forbliver ubesvarede.
er det stolthed.... er det fordi vi er magtesløse.... er det generthed.... er det fordi vi føler os dumme er det fordi andre et et skridt mere foran ind andre hvad vi ikke vil finde os i.?
....vi et et..... ja vi er på de fleste måder vi søger kærlighed og varme vi søger magt og Luxus vi søger mage finder ham går igen finder en ny mage vi kæmper os igennem tilværelsen penge og job mæssig,

Håb tro styrke bringer os frem men ikke alle har styrken men de har troen og håbet og for nogen er der ikke langt til styrken for andre finder de det aldrig men forsøger at give det videre til børn og få dem til at finde styrken til at tro på sig selv og håbet på at alt vil lykkes.

vi er alle mennesker vi er alle sat her på jorden men vi er godt igang med at ødelægge det for os selv krigens hærgen ødelægger alt flere og flere lande bliver stridens parter alle tror de kæmper for retfærdighed men de glemmer alle de menneskeliv der går tabt for den retfærdighed, at miste en bror mor far ven er det retfærdighed
er det retfærdigt at miste nej det er uretfærdigt her starter en yderlig krig det ene tager det andet men ingen kan kan se det hus hjem brændes ned hærværk tiltager vrede har overtaget vores verden og der er ingen mulighed for at få en ro og klarhed på problemerne nej det er nemmer at rydde af vejen.

men ....vi er et....vi har alle det samme en krop et hjerte vi tænker ens men ofte tænker vi forkert gør en masse forkert ofte viser vi en side af os selv hvor hjertet ikke indgår men lige så ofte lader vi hjertet råde men der er desværre langt imellem, men lader vi hjertet råde så er det ofte i det godes tjeneste indgår det ikke er det desværre det modsatte.
men glem ikke..... vi er et.
inge

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vi er et er publiceret 25/05-2012 00:06 af ingelnielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.