Første dag på Fyldepennen

Dag 2/21
Ryan Raskoln...
13 dage siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
12 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
12 år siden
Far i Himlen
Rebecca Rahb...
19 dage siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Jeg håber din kynisme gør...
Ansu Orheim ...
1 måned, 20 dage siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 9 måneder siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
12 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
15 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
9 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
11 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
En træls fredag
David Hansen...
3 måneder, 18 dage siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
10 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
1 måned, 28 dage siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 3 måneder siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
3 måneder, 14 dage siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
2 måneder, 6 dage siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Tja... Hvorfor ikke!
Vi lever kun dette ene liv... smukt givende og lærerigt på ALLE måder! Ond som godt, vi alle skal tage imod og være taknemlige.

Det som er...ses ikke altid som det egentlig er... ligesom stjernerne... små glimtende og lysende prikker!! Små ting i et stort univers... Lidt som os i livet! Vi er faktsisk nogle unikke mennesker med en utrolig kraft, der lysner og spreder det smukke i livet... tilsammen hvis vi vil!!!

Starter med at indsætte en dagbog fra Liza's forunderlige verden i 2009, som senere kom til at hedde Hvorfor ikke!
God fornøjelse.. (og beklager slåfejl og mangler)

hej...(28.04.2009)

gider nogle læse hvis jeg skrev en underholdende tekst om min hverdag.

(29.04.2009)
Godt så... jeg følger opbakningen, venners vegne fordi de skal have noget at underholde sig med. MEN der tages forbehold for stavefejl, humørsvingninger og en ikke hverdag beretning. Jeg skal sku da også lige have mig et liv... smiler..

Jo... for hver ny beretning, vil forrige blive slettet så der kun er efterfølgeren til den forrige, er det tikl at forstå... jo.. og jeg kommer ikke med personlige anklager, intime fortællinger (pis også hva') og sidst jeg vil prøve at beherske min talestrøm.

Klar... gu' er i ej... nu skal kaffen hældes op og dem som ryger, tænde en smøg og ryger du ikke så æd noget slik...

Klar parat start.

Tror ligee jeg starter fra igår.. (tirsdag den. 28.04.2009)

gudi gudi... hvem kender ikke det, hvor man drømmer allerbedst og pludselig hører man lyden af en tlf som spiller alarm tonen (min egen) Go morn go moorn go morn go moorn nu kører bussen, mens baggrunds musikken er en skingerende hvine tone... TRYYYYK for pokker og så den gemt under hovedpuden, lige indtil den anden mobil begynder... og ikke når at sige ret meget inden deen også ligger samme sted.
Ja gud fri mig ikke oom mandens tlf så begynder ude i køkkenet med en koncert af mozart kl. 05.45... føøøj. Op man må og inden man har set sig om, er huset fuld af liv. Børn der ikke kan finde tøj, ikke ved hvilke morgenmad de idag skal have...imens lister jeg ud til bussen og starter dagen op, med lyden af røde Berta (ja det min bus og spørg ikke hvorfor de på Gjøl har døbt den det??) jeg ligner i hvert fald ikke prop. (til dem som ikke ved der findes en børnefilm med prop og Berta)

Her kan man så lige nå at nyde (den nogenlunde stilhed, foruden en brummen og en større tåge af udstødnings os) griner.. nå ja.. kl. er vel. 06.30, så man skal vel ind og samle tropperne, UDEN stress... og spørg lige hvordan det er en opgave i sig selv, når man har en på 2 år der likgger på en fødder, mens en anden skal have snørret sine sko og har alle nu husket madpakkerne, taskerne, hvem skulle have gymnastik... (når ja det tirsdag og ikke onsdag)... åh... hundene. En fløj ud af døren og har siddet deer siden bussen blev startet, hvem andre end Vaps... han elsker deen bus. Nå men Buster... BuUUUUUUUster... ja man er vel gravhund ikke..

Prøv så lkige at have likdt travlt og stå og kikke på en hund der letter ben i evigheder mens den kikker på dig, ligesom for at sige.. "slap dog af... kan du ikke se jeg pisser" Hunde parkkeeret i bus, børn 1.2.3 alle klar og afsted over Vejen det gik..

Hold da op.. kl er kun. 07.05 første stoppe sted, en to videre... tre fire, fem, seks syv kommer ikke og otte ni og ti og så videre og videre... stoooop, dreje, stop... klar parat UUUUUDDDD og i skole venner. Hurtig tur omkring på landet fra birkelse til åbybro og Biersted. Behøver jeg fortælle, ungerne ligner lort om morgenen... griner.. ja også mine egne, men de andre. De ser så trætte ud og er slet slet ikke vågne fra 07.05 til 7.45 men det sørger jeg for dee bliver. (spændende kørsel og godmorgen sang eller høj radio og mange kommentare) Elskeer det... specielt fordi dee bliver så oplyste, når de vågner og opdager jeeg endnu en gang formår at være underholdende og ikke som en gammel sur gnaven bussemand.

ej seriøst.. kan godt se dagen må kortes lidt ned... i får sku da læse krampe... hmmm prøver, MEN kan ikke love noget :)

Okay så... Vi kom til... morgenturen, ja så var der lige en bestilling på 4 skoler i to busser, der skulle til Fosdalen... jeg havde nørhalne, Biersted... hvilket blev til Biersted nørhalne.. jeg havde jo fri i mandags og så var jeg ikke lige obs på at en bus også skal have diesel på.. utroligt hva? Nå men det resulterede i jeg kørte på dampe kl. 07.52 og kunne joo godt lige se der skulle gøres noget hvis man skal kører videre.

hvad gør man... jo man finder da en tank station... flooooot Liza. Hun holder så i biersted på en eller anden tank der har samme farve som shell og stikker sit tank kort i, hvorefter det kommer likge så hurtig ud... fedt.. lortet virker ikke, prøver igen.. nej... hva nu... åh... Unox min bare r.. Afsted i hast til Åby shell... hmm.. 08.10... holder jeg i Biersted foran en forsamling måbende børn.. (er det vores bus) Øhhhh... ja.. kan i se andre måske. (dee havde forventet en dobbeltdækker) Godt så meget kan jeg men sku ikke sætte en bus oven på Berta, ind unger og ud på vejen...

Ryster på hovedet... Nørhalne sagde så det samme... ak, jeg vil gerne være trold kvinde..

Kl. 08.56 ankomst Fosdalen (naturskolen) og så afsted gennem dalen og op og holde på den store plæne... ahhhh... fred, ro... grrrr... så begyndeer hundene lige at sidde og hyle... måske de sansede stilheden, okay så mor ud på den dug overtrukket plæne for at lufte hunde.
Ja så kom min deejlige kollega lige, hvad er mere herlikgt en en hygge snak, kaffe og smøg... jo det var faktisk rart lige at lande igen.

Ja så var der lige formiddags pausen, hvor nogle nok husker... kaninerne fik rent bur og aftensmaden blev forberedt... nå ikke!! Så skidt (så gik i ikke glip af face book igår). resten af dagen er fra Birkelse, åbybro birkelse, åbybro, birkelse, åbybro puha.. er allerede rundtosset, men det sjovt.
Ja så får man lige kaffe på friskolen i birkelse, eller læst avisen ude i søengene i pauserne.

Tja.. efter arbejdet går deet som hos alle andre.. Ungerne skal hentes, aftensmaden laves og igår gik det ekstra stærkt, for der skulle vi til generalforsamling på friskolen... så det gik slag i slag og forstår heller ikke mig selv, når jeg midt i frikadellerne, begynder at slå en dej nop til boller... vel vikden jeg tager afsted kl. 18.30 og ikke er hjemme før kl 22... latterligt. Men så var jeg lige så heldig at min husalf (alias barnepige) fi8k tryllet dejen om til boller og to tørrestativer fyldt med rent vådt tøj... det sku da en herlig måde at slutte dagen af på...


Onsdag (29.04.2009)
Ikke igen... tlf der bipper, ringer og LARMER... var skisme lidt kvæstet til morgen men op det skal man... og denne gang tog jeg også lige 5-10 min mere... hvem der ikke gør det (lyver) det er jeg sikker på... hvem kan forlade en varm dyne om morgenen, 2 sek efter uret har ringet. Ja jeg kan ikke!!

Nå men rutinen er den samme... tror faktisk jeg vil prøve at stå op tidligere i morgen torsdag...tror ikke selv på jeg kan, men man har vel lov at drømme!!! smiler.. Hvad er der så sket idag... af underlige ting... hmmm.. indtagelse af en pose blandeet nødder og rosiner, en flake vand og jo... det har da været den ugelige vaske dag for Berta. Ja vasket blev hun ikke lige med det samme efter morgenturen, nej vi lægger olie. (ej hun gør) jeg lægger ikke noget! Så værkstedet ville da lkige tjekke op på det før vask.. Og nej, nu skal i ikke sidde og undre jer over om jeg vasker bussen stående på en stige. derf findes sådanne smart udstyr nu om stunder, hvor man har en høj børste med skjold omkring... så man stille og roligt kan trække den langs bussen, mens den vasker... hvis man ikke lige som jeg idag fik lidt fo9r meget sæbe koblet til... så jeeg måtte have turbo tempo og skylle efter. Ser faktiksk komisk ud, når man står der lille meenneske og hiiiiiver stor maskine rundt i hallen.

Forresten er i klar over hvor fedtet børns hår kan være... så kom og hjælp mkig næste gang der skal vasket 12 vinduer fordi der sidder voks, hårlak ikke mindst stiv gele i hoveed figur på ruderne aå det ligner en tåget efterårs udsigt.. :)

Ja så havdee man jo en masse planer om huslige gøremål og andet praktiske ting man gerne ville have lavet i løbet af eftermiddagen, men jeg må indrømme jeg var lidt flad og plantede mig i min seng kl. 16 og blev vækket af duften af grillen... ja og nu sidder jeg så her og tænker over, hvilke fremragende dag deet bliver imorgen... med sol og glade mennesker. Og at jeg burde, burde sætte migi i solen i min formiddags pause med en bog og kaffe ude i haven imorgen... eller også kunnee jeg vsake gulvet, stryge noget tøj, skælde manden ud. (nej duer ikke, det har han ikke foortjent... efter dejlig aftansmad idag) Nej... vi kvinde skal vist lærer at være som mændene... i nuet og lade ting ligge, nyde nu og her uden bekymringer..
Go'nat og tak for en onsdag i 2009

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Første dag på Fyldepennen er publiceret 20/09-2014 01:51 af Liza Abildskov (Hvorfor_ikke).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.