Første dag på Fyldepennen

Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
4 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
4 år siden
Hjem igen
Salomon
8 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
7 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
8 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Er der en mening?
Jønsse
7 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
I'm back!
Gittepigen
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
8 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
8 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
9 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
10 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Ret normal
Ansu Orheim ...
1 måned, 16 dage siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
2 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
9 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
8 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
10 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
10 år siden
Drømme
Salomon
8 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
10 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Kompleks Post-Traumatisk ...
Ansu Orheim ...
7 måneder, 3 dage siden
Er jeg jaloux?
Ansu Orheim ...
11 måneder, 12 dage siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
6 år siden
Tja... Hvorfor ikke!
Vi lever kun dette ene liv... smukt givende og lærerigt på ALLE måder! Ond som godt, vi alle skal tage imod og være taknemlige.

Det som er...ses ikke altid som det egentlig er... ligesom stjernerne... små glimtende og lysende prikker!! Små ting i et stort univers... Lidt som os i livet! Vi er faktsisk nogle unikke mennesker med en utrolig kraft, der lysner og spreder det smukke i livet... tilsammen hvis vi vil!!!

Starter med at indsætte en dagbog fra Liza's forunderlige verden i 2009, som senere kom til at hedde Hvorfor ikke!
God fornøjelse.. (og beklager slåfejl og mangler)

hej...(28.04.2009)

gider nogle læse hvis jeg skrev en underholdende tekst om min hverdag.

(29.04.2009)
Godt så... jeg følger opbakningen, venners vegne fordi de skal have noget at underholde sig med. MEN der tages forbehold for stavefejl, humørsvingninger og en ikke hverdag beretning. Jeg skal sku da også lige have mig et liv... smiler..

Jo... for hver ny beretning, vil forrige blive slettet så der kun er efterfølgeren til den forrige, er det tikl at forstå... jo.. og jeg kommer ikke med personlige anklager, intime fortællinger (pis også hva') og sidst jeg vil prøve at beherske min talestrøm.

Klar... gu' er i ej... nu skal kaffen hældes op og dem som ryger, tænde en smøg og ryger du ikke så æd noget slik...

Klar parat start.

Tror ligee jeg starter fra igår.. (tirsdag den. 28.04.2009)

gudi gudi... hvem kender ikke det, hvor man drømmer allerbedst og pludselig hører man lyden af en tlf som spiller alarm tonen (min egen) Go morn go moorn go morn go moorn nu kører bussen, mens baggrunds musikken er en skingerende hvine tone... TRYYYYK for pokker og så den gemt under hovedpuden, lige indtil den anden mobil begynder... og ikke når at sige ret meget inden deen også ligger samme sted.
Ja gud fri mig ikke oom mandens tlf så begynder ude i køkkenet med en koncert af mozart kl. 05.45... føøøj. Op man må og inden man har set sig om, er huset fuld af liv. Børn der ikke kan finde tøj, ikke ved hvilke morgenmad de idag skal have...imens lister jeg ud til bussen og starter dagen op, med lyden af røde Berta (ja det min bus og spørg ikke hvorfor de på Gjøl har døbt den det??) jeg ligner i hvert fald ikke prop. (til dem som ikke ved der findes en børnefilm med prop og Berta)

Her kan man så lige nå at nyde (den nogenlunde stilhed, foruden en brummen og en større tåge af udstødnings os) griner.. nå ja.. kl. er vel. 06.30, så man skal vel ind og samle tropperne, UDEN stress... og spørg lige hvordan det er en opgave i sig selv, når man har en på 2 år der likgger på en fødder, mens en anden skal have snørret sine sko og har alle nu husket madpakkerne, taskerne, hvem skulle have gymnastik... (når ja det tirsdag og ikke onsdag)... åh... hundene. En fløj ud af døren og har siddet deer siden bussen blev startet, hvem andre end Vaps... han elsker deen bus. Nå men Buster... BuUUUUUUUster... ja man er vel gravhund ikke..

Prøv så lkige at have likdt travlt og stå og kikke på en hund der letter ben i evigheder mens den kikker på dig, ligesom for at sige.. "slap dog af... kan du ikke se jeg pisser" Hunde parkkeeret i bus, børn 1.2.3 alle klar og afsted over Vejen det gik..

Hold da op.. kl er kun. 07.05 første stoppe sted, en to videre... tre fire, fem, seks syv kommer ikke og otte ni og ti og så videre og videre... stoooop, dreje, stop... klar parat UUUUUDDDD og i skole venner. Hurtig tur omkring på landet fra birkelse til åbybro og Biersted. Behøver jeg fortælle, ungerne ligner lort om morgenen... griner.. ja også mine egne, men de andre. De ser så trætte ud og er slet slet ikke vågne fra 07.05 til 7.45 men det sørger jeg for dee bliver. (spændende kørsel og godmorgen sang eller høj radio og mange kommentare) Elskeer det... specielt fordi dee bliver så oplyste, når de vågner og opdager jeeg endnu en gang formår at være underholdende og ikke som en gammel sur gnaven bussemand.

ej seriøst.. kan godt se dagen må kortes lidt ned... i får sku da læse krampe... hmmm prøver, MEN kan ikke love noget :)

Okay så... Vi kom til... morgenturen, ja så var der lige en bestilling på 4 skoler i to busser, der skulle til Fosdalen... jeg havde nørhalne, Biersted... hvilket blev til Biersted nørhalne.. jeg havde jo fri i mandags og så var jeg ikke lige obs på at en bus også skal have diesel på.. utroligt hva? Nå men det resulterede i jeg kørte på dampe kl. 07.52 og kunne joo godt lige se der skulle gøres noget hvis man skal kører videre.

hvad gør man... jo man finder da en tank station... flooooot Liza. Hun holder så i biersted på en eller anden tank der har samme farve som shell og stikker sit tank kort i, hvorefter det kommer likge så hurtig ud... fedt.. lortet virker ikke, prøver igen.. nej... hva nu... åh... Unox min bare r.. Afsted i hast til Åby shell... hmm.. 08.10... holder jeg i Biersted foran en forsamling måbende børn.. (er det vores bus) Øhhhh... ja.. kan i se andre måske. (dee havde forventet en dobbeltdækker) Godt så meget kan jeg men sku ikke sætte en bus oven på Berta, ind unger og ud på vejen...

Ryster på hovedet... Nørhalne sagde så det samme... ak, jeg vil gerne være trold kvinde..

Kl. 08.56 ankomst Fosdalen (naturskolen) og så afsted gennem dalen og op og holde på den store plæne... ahhhh... fred, ro... grrrr... så begyndeer hundene lige at sidde og hyle... måske de sansede stilheden, okay så mor ud på den dug overtrukket plæne for at lufte hunde.
Ja så kom min deejlige kollega lige, hvad er mere herlikgt en en hygge snak, kaffe og smøg... jo det var faktisk rart lige at lande igen.

Ja så var der lige formiddags pausen, hvor nogle nok husker... kaninerne fik rent bur og aftensmaden blev forberedt... nå ikke!! Så skidt (så gik i ikke glip af face book igår). resten af dagen er fra Birkelse, åbybro birkelse, åbybro, birkelse, åbybro puha.. er allerede rundtosset, men det sjovt.
Ja så får man lige kaffe på friskolen i birkelse, eller læst avisen ude i søengene i pauserne.

Tja.. efter arbejdet går deet som hos alle andre.. Ungerne skal hentes, aftensmaden laves og igår gik det ekstra stærkt, for der skulle vi til generalforsamling på friskolen... så det gik slag i slag og forstår heller ikke mig selv, når jeg midt i frikadellerne, begynder at slå en dej nop til boller... vel vikden jeg tager afsted kl. 18.30 og ikke er hjemme før kl 22... latterligt. Men så var jeg lige så heldig at min husalf (alias barnepige) fi8k tryllet dejen om til boller og to tørrestativer fyldt med rent vådt tøj... det sku da en herlig måde at slutte dagen af på...


Onsdag (29.04.2009)
Ikke igen... tlf der bipper, ringer og LARMER... var skisme lidt kvæstet til morgen men op det skal man... og denne gang tog jeg også lige 5-10 min mere... hvem der ikke gør det (lyver) det er jeg sikker på... hvem kan forlade en varm dyne om morgenen, 2 sek efter uret har ringet. Ja jeg kan ikke!!

Nå men rutinen er den samme... tror faktisk jeg vil prøve at stå op tidligere i morgen torsdag...tror ikke selv på jeg kan, men man har vel lov at drømme!!! smiler.. Hvad er der så sket idag... af underlige ting... hmmm.. indtagelse af en pose blandeet nødder og rosiner, en flake vand og jo... det har da været den ugelige vaske dag for Berta. Ja vasket blev hun ikke lige med det samme efter morgenturen, nej vi lægger olie. (ej hun gør) jeg lægger ikke noget! Så værkstedet ville da lkige tjekke op på det før vask.. Og nej, nu skal i ikke sidde og undre jer over om jeg vasker bussen stående på en stige. derf findes sådanne smart udstyr nu om stunder, hvor man har en høj børste med skjold omkring... så man stille og roligt kan trække den langs bussen, mens den vasker... hvis man ikke lige som jeg idag fik lidt fo9r meget sæbe koblet til... så jeeg måtte have turbo tempo og skylle efter. Ser faktiksk komisk ud, når man står der lille meenneske og hiiiiiver stor maskine rundt i hallen.

Forresten er i klar over hvor fedtet børns hår kan være... så kom og hjælp mkig næste gang der skal vasket 12 vinduer fordi der sidder voks, hårlak ikke mindst stiv gele i hoveed figur på ruderne aå det ligner en tåget efterårs udsigt.. :)

Ja så havdee man jo en masse planer om huslige gøremål og andet praktiske ting man gerne ville have lavet i løbet af eftermiddagen, men jeg må indrømme jeg var lidt flad og plantede mig i min seng kl. 16 og blev vækket af duften af grillen... ja og nu sidder jeg så her og tænker over, hvilke fremragende dag deet bliver imorgen... med sol og glade mennesker. Og at jeg burde, burde sætte migi i solen i min formiddags pause med en bog og kaffe ude i haven imorgen... eller også kunnee jeg vsake gulvet, stryge noget tøj, skælde manden ud. (nej duer ikke, det har han ikke foortjent... efter dejlig aftansmad idag) Nej... vi kvinde skal vist lærer at være som mændene... i nuet og lade ting ligge, nyde nu og her uden bekymringer..
Go'nat og tak for en onsdag i 2009

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Første dag på Fyldepennen er publiceret 20/09-2014 01:51 af Liza Abildskov (Hvorfor_ikke).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.