How it all began...

13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
5 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
5 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
7 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
9 år siden
savføre
Peter
8 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
5 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
8 år siden
Nyt år
Martin Micha...
2 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
2 år siden
Dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Hvordan Shirley mødte Sheila og omvendt ...

... Hvis du spørger mig, hvordan det hele begyndte, kan jeg ikke svare på. Hvordan HVAD begyndte? Hvor skal jeg starte? Hvornår begyndte det? Hvornår gjorde hvad starte? Taler vi om mit liv? Dit liv? Hvordan vi mødtes? Det er så forvirrende og umuligt at identificere en begyndelse. Det er lidt ligesom at stirre på en ring: Hvor kommer det start og slut, og hvad der er i mellem?
Vi er komplette modsætninger: Jeg er høj, slank og dark.You er små, lidt buttet, og fair.We're begge introverte, men jeg er mere udadvendt end dig. Det eneste, vi har til fælles er vores køn.
Jeg husker den hyggelige køkken, hvor vi plejede at sidde og tale. Nogle gange over et måltid og en kop tea.This er, hvor det hele startede. De samtaler, den un retfærdighed, stramme enhed bord og deres dumme regler, de konstante fornærmelser fra de øvrige indbyggere. Alt dette holdt os sammen og arbejdede som lim i vores kamp mod dem. Vi lærte at kæmpe, og vi voksede stærkt sammen.
Så vi begyndte at vinde, og tingene begyndte at gå vores vej ... så begyndte de at hade os. For at være stærk. For at få indflydelse. De blev jaloux ... den ultimative tegn på (vores) succes ...
Men alt dette er stadig: NÅR det begyndte. HVORDAN alt startede er stadig et mysterium. Blev det, når du græd, fordi du fik hjemve og savnede dine forældre? Måske. Kaffen er kold. Jeg vil gå tjekke kat. Håber, at hun har fundet et godt sted at hvile ... og så vil jeg udspionere dig og forsøge at regne ud, hvordan din dag kommer sammen ...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget How it all began... er publiceret 26/06-2015 09:59 af Shirley Sheila Holmes.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.