Hurry up!

Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
19 dage siden
Poetry slam
Martin Micha...
4 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Skavanker
David Hansen...
22 dage siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Kom nu med den mail som siger, jeg kan starte med at publicere tekster herinde! Ventetiden er så hård. Men så kan jeg da skrive dagbog, haha.

Weekenden har faktisk været ret god. En af de der ''Kæft det var noget lort, men nu endte det jo helt godt'' I fredags var der fest. Dejligt at se alle sammen! I går skulle jeg faktisk ses med en fra festen, men jeg tror han fik kolde fødder. Så der sad jeg, på en station i 3 timer. Men ja, så er det prøvet.. Igen.

Jeg er langt om længe begyndt at tænke bare lidt mindre. Så jeg kan faktisk holde mit eget hoved ud nu. Men ja..

Sagt kort: Jeg bader pt. i succes, min model ''karrierer'' går godt, mit skriveri bliver rost til skyerne, jeg går på en fantastisk skole. Mennesket er for dårlig til at fokusere på det gode. Jeg tror det er lidt ala. det her: Der er en gruppe. Ikke en rar gruppe. Den gruppe der altid skal trampe på de andre. Der er en leder, det er det negative i dit liv. Din kæreste og du har problemer, dagen på arbejdet er lang. Bagved står det gode faktisk, men det holder sig pænt bag den kæmpe leder, altså alt det negative. Så det gode bliver presset med til at gøre det surt, for det er mest sikkert bagved. Der hvor ingen kan skade dig.

Det blev ikke sagt kort, men pointen! Vi kender alle de her grupper. Der er en leder, han/hun føre ordet, de andre står faktisk bare og gentager bagved. For hvem vil stå alene? Hvem vil sige det SOM FYLDER MEST imod? -Vi må fokusere på det gode, få det til at fylde mest i stedet! Sådan opløser du en dårlig dag, en mobbegruppe, ja.. Jeg kunne blive ved!

-Hav en fantastisk Søndag! Håber i snart kan få muligheden for, at læse mine tekster. xoxo Julie.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hurry up! er publiceret 06/10-2013 09:52 af Julie Vestergaard Miau (Unexpected).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.