10 år siden

Problemer?

Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
7 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
No name girl
8 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
10 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
1 år, 11 måneder siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
10 måneder, 15 dage siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
7 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Det skal lige siges at jeg kun er 14.. bliver 15, har brug for hjælp.

Det hele startede da jeg begyndte i 4.klasse drengene og pigerne begyndte at være mere sammen (Kramme, kysse og få kærester) Som et normalt barn gik jeg jo bare med på alt det andet som de gjorde, men der var nu noget som jeg aldrig rigtig fik forstået. Hvorfor?.. Hvorfor skulle vi starte så tidligt med at gøre de ting?

Det forsatte op til 6.klasse, hvor vi nu begyndte at snakke om andre ting (Onani, handjobs, blowjobs, finger, slikke) hvorfor gjorde vi nu det, det gav ingen mening for mig, så som en normal pige gik jeg bare med til at snakke om det. Jeg begyndte at se denne ældre dreng "Casper" som boede et godt stykke væk, han fik mig til at smile og han var der altid for mig. Som tiden gik sårede han mig mere og mere.. Men det var ikke frem fordi at det ødelagde noget mellem os, jeg elskede ham bare mere og mere. Jeg kunne ikke få ham ud af hovedet, så jeg stoppede med at se mine venner fordi at han betød alt for mig. Selvfølgelig ville han ikke have mig, men jeg gav skam ikke op, så jeg sagde til ham at vi godt kunne gøre "DET", en uge efter jeg havde sagt det kom han hjem til mig og vi gjorde det så, jeg var kun 13 år.. mit livs fejltagelse. Vi fik så endelig noget sammen, og jeg så ham hver weekend.. men det var stadig ikke godt nok, som tiden gik begyndte jeg at ville tage hævn for alt den sorg han havde givet mig. Jeg skældte ham ud og råbte af ham, vi holdte helt indtil starten af 8.klasse.. Jeg sagde så til ham at jeg ikke kunne mere, jeg havde brug for noget nyt.. jeg var kun 14 år, der skulle ske noget i mit liv.
Han græd faktisk over det, det havde jeg ikke forventet.
Vi forsatte så med at være bedstevenner/bollevenner, vi havde en aftale om at komme sammen i 2014, men den gik skam ikke så langt. Lidt efter jul snakkede vi sammen og blev uvenner, han sagde at jeg skulle ændre mig, ellers ville han ikke være sammen med mig igen. Jeg gad ikke at ændre mig så der sluttede det hele.

2014 kom og jeg var helt væk.. Drengen jeg havde gjort alt for var bare lige pludselig væk.
Jeg savnede ham hver dag, men gad ikke at ringe eller skrive til ham.. det var for pinligt..

(Jeg har altid været den der typiske "drenge-pige".. jeg var altid sammen med drengene, gik til fodbold, skatede, spillede med dem, vi lavede alt)

Januar - Jeg startede med at glemme ham og prøve at komme videre. Jeg indså så efter noget tid at han ikke var det værd. Jeg begyndte at søge trøst online, det gik ikke særlig godt i starten men så efter 2 uger fandt jeg "Jeppe" en tidligere barndomsven, så nu boede en by lidt udenfor min. Ham og hans ven de snakkede med mig i noget tid indtil han gav op og gik efter min kusine.. Som også havde været sammen med os da vi var små, det gjorde det lidt svært for mig. Der var ikke længe til februar og vi ville alle sammen bare have ferie, min veninde havde så fødselsdag og der kom alle mine dejlige venner og veninder. Den dag blev mit liv forandret.. jeg drak mig virkelig fuld og endte med at gå i seng med en af mine bedstevenner.. Vi snakkede ikke sammen og det gør vi stadigvæk ikke.

Februar - "Jeppe's" ven "Mads" blev så forelsket i mig, og vi spillede sammen hver eneste dag.
Jeg mødte så hans ven "Ralle" som var sjov og fik mig til at grine hele tiden, vi spillede alle 3 sammen, det var noget vi gjorde hver dag når vi kom hjem fra skole.
En dag da vi snakkede på Skype og spillede imens, inviterede han en ny ven ind i samtalen, den ven ændre mit liv for evigt.. "Danni" var navnet på drengen, han sagde jeg var sød og han grinte af det jeg sagde, vi snakkede alene sammen og han gjorde mig meget glad, men selvfølgelig skulle jeg præsentere ham for min veninde, som er smukkere og sødere end mig.. "Helene" blev forelsket i ham på 4 dage hvor de kun havde snakket sammen en gang.. jeg havde været forelsket i ham siden jeg hørte hans stemme første gang.. Det blev så ferie og jeg tog til fester hele tiden, den sidste weekend i ferien kom "Danni" hen til mig, det dårlige var bare at mine veninde "Helene" var der.. hun hilste på ham og så tog hun hjem 30 min. efter, så jeg kunne være alene med ham.
Vi lå bare i sengen hele dagen og holdte rundt om hinanden, han prøvede på at kysse mig men jeg kunne ikke.. måske var jeg forelsket i ham, men jeg kunne ikke være et svin overfor "Helene".. så jeg sagde nej til ham og sagde at vi bare skulle være venner, men inderst inde ville jeg bare gerne kysse ham og aldrig give slip på ham igen.. Han tog så hjem og jeg kunne se på ham at han var skuffet, 3 dage senere da det blev tirsdag snakkede vi sammen over Skype og vi lavede sjov som altid. Jeg forslog så at vi skulle lave en lille leg, bare for sjovt.. Han sagde ja og vi startede så, da vi var lidt inde i lige spurgte jeg ham om han kunne li' nogen.. det kunne han? Men hvem? Det var jeg ikke sikker på.. Så jeg spurgte ham om det var en jeg kendte, han sagde ja og jeg troede straks at det stadigvæk var mig.. Jeg spurgte ham så for ikke at virke for selvsikker. Er det "Helene"? Og selvfølgelig fik jeg svaret JA.. Jeg begyndte at græde og lagde så på.. Hvad skulle jeg gøre? Jeg ringede til "Helene" og sagde:"Danni" Kan også godt lide dig.. hvis du vil have ham skal du bare tage ham.."
Jeg var så sur at det var alt jeg sagde..
Næste dag oppe i skolen sagde hun at hun var så sindssyg glad for at han også godt kunne lide hende, jeg sagde så:"Hvorfor kan vi ikke bare alle sammen være venner?"
Hun sagde at hvis de blev kærester, så skulle de nok være sammen med mig og stadigvæk snakke med mig.
Jeg troede så på dem.
Der gik så 3 uger og de kom sammen.. Mit liv var ødelagt.. "Danni" snakkede ikke til mig medmindre vi alle 3 var sammen..
Jeg begyndte at skære i mig selv.. jeg følte et bestemt tomrum som aldrig havde været der før..
Jeg skulle se på den sammen og hun snakkede om hvad de lavede hele tiden..

Marts - En måned jeg helst vil glemme.. Jeg begyndte at græde mig selv i søvn.. Jeg følte mig ikke smuk nok.. jeg skar i mig selv og begyndte at hænge ud med de forkerte folk.. Jeg sov aldrig hjemme og var aldrig hjemme.. Men når jeg endelig var, så var det kun for at finde tøj eller sige at jeg skulle til lægen.. Da jeg så kom til lægen fik jeg af vide at jeg lider af depression, og at jeg skulle tage piller for det.. Jeg gad ikke så jeg søgte tilflugt hos en ven som jeg aldrig rigtig snakkede med udover til fester.. vi begyndte så snakke om en bestemt aften der skulle holdes i slutningen af måneden..
Da dagen endelig kom, var "Danni" og "Helene" hjemme ved hende så de ville gerne med, jeg tog dem så med og de gik tidligt.. fordi at de havde planer om at lave nogle "ting" inden de gik i seng.. jeg blev trist og begyndte bar at hæle på mig selv.. jeg drak og drak.. Jeg kan kun huske nogle ting og det er de værste ting..
Jeg endte med at have sex med 2 drenge.. Min vens bror og så hans ven. Det blev fortalt til alle og nu er jeg vil bare en billig luder der ikke er en skid værd..

Men i dag kom den mest fucked up dag.. "Danni" og "Helene" slog op.. jeg er lykkelig og ked af det på samme tid.. men hvad fuck nytter det..

Jeg har gjort for meget til at kunne ændre det og det eneste jeg har brug for er at snakke med "Casper".. Men nej hvis han hører det her.. så er jeg bare den største luder i hele verden... eller vent jeg er bare en deprimeret lille billig selvmordstænkene luder..

Fuck..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Problemer? er publiceret 07/04-2014 01:40 af EmmaBechh.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.