Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
10 år siden
Så er dagen kommet hvor flaget hejses.. Et skridt nærmere eller et år nærmere det runde 40.

Morgen hygge med alle fire poder, den bedste kæreste i livet, som var stået op kl 5.40 og kørt til bageren. Børnene var blevet vækket og de alle kom ned i soveværelset med sang og flag. Hvor det varmer ens hjerte at være omgivet af så meget kærlighed og glæde.

Dagen er jo blot endnu en af mange og ikke bare fordi det er ens fødselsdag, men en dag i livet hvor mange ting kan ske. Jeg fik en besked sent i aftes efter jeg var gået i seng. Min kære veninde gennem mange år, ja nok snart 12 år havde sagt farvel til hendes far. Prostata cancer havde plaget ham i flere år, men nu var tiden inde til at livet skulle Ebbe ud og himlen fik sig endnu en smuk engel.

Lidt uvirkeligt at tænke på, livet går videre. Nogle sidder med smil, andre med tåre og savn. Idag er en blandet dag, nu hvor jeg kan fejre fødselsdag. Mine forældre er jo også i himlen, kun mig og poderne tilbage af mit blod og min slægt. Savner... Mindes... Og det røre mig dybt i hjertet at en af mine kære nu står i samme sted. Livet går videre mig vi er et skridt nærmere..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et skridt nærmere er publiceret 09/10-2014 08:11 af Liza Abildskov (Hvorfor_ikke).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.