Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
I en alder af 39 år og efterhånden mange opfordringer på at, starte med at skrive en bog. Har jeg endelig taget sidste skud til mig og bevæger mig i skriveriet.

Tankerne har været på hvilke emne og hvordan man skal starte og få det tilpasset, men sådan er det bare ikke i min verden. Flyvsk, positiv og livsglade mig, rammer tasterne i en lind strøm i håb om den der måtte læse den endelig bog forstår mig! Måske ender det med en selv biografi, måske ender det med gode råd eller også er det bare ren og skær underholdning for læserene... Hvorfor ikke? Bare lave sin egen konklusion!

Jeg er hverken rejst, kendt eller belært. Ejer ikke så meget som en krone og med en ejendom til salg med gæld i million klassen! Ja og fra skilt for 2 gang og har 4 dejlige børn med nogle rigtige gode mænd.
Født i Næstved er jeg og flyttede til Jylland inden jeg var 5, ifølge det gode danske cpr. Register, der har det med at afsløre hele ens historie. Igen selv et skilsmissebarn og bosat med min mor indtil jeg var 15 år.

Allerede nu lyder jeg sikkert som en gennemsnits Dansker og faktisk betyder det slet ingenting, hvem jeg er og hvor jeg kommer fra. For i bund og grund er vi alle i en konstant udvikling, som gør os til det vi er den dag i dag!

Grunden til at, jeg sidder her i dag og skriver dette. Er til ære for min højt elsket mormor, som desværre ikke er her mere. Hun betød alt i verden for mig hele min barndom og efterfølgende også mit voksenliv. Hvis, man kan kalde mig voksen på nuværende tidspunkt. Da jeg vil mene at, man ikke nogen sinde bliver voksen. Dog moden med tiden!

Desværre er hverken den kære kloge mormor eller andre familie medlemmer her på jorden mere, og ved de ville være stolte når de ved jeg endelig har kastet mig ud i det som betyder så meget... alt i alt må man sige jeg glæder mig... god dag og nyde den.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget starten på noget. er publiceret 12/10-2014 14:32 af Liza Abildskov (Hvorfor_ikke).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.