Brakvand
Marie Martin...
5 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
3 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
8 måneder, 8 dage siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
6 år siden
symbiose
karlaskvadra...
2 år siden
Designer eller ikke desig...
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
4 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
5 år siden
Det stikker i mine ører. Stilheden er en nål, som kanter mit liv, med små bidende sting. Jeg er hjemme igen under sneens dyne. Pakket ind i sædvanen, rutinen og kolde fingre. Bag mig ligger en uges varme minder. Et savn.

Sao Paulo
De fattige ligger som byens svedafsondringer presset op mod byens kant. Deres beskidte fødder stikker ud som afsvedet svovl. Byens asfalt knækker og opsluger støv og skidt og disse ubetydelige menneskelige partikler. Dens rytme afspilles af dækkene på en airconditioneret bus, hvis kølige og stødabsorberende væsen tordner over de døde huller. Gennem tonede ruder ser vi byens skæve tænder. Raterarisrede og afkølede indtryk. Det hullede gebis som anes gennem varmens pudder. Farverne skråler frem fra et dybt svælg, som høje, modige og flamboyante stemmer, overalt i skingre nuancer. Der er farver, frugter og smag dér, som ikke findes andre steder. Der er overflader hvis teksturer udgør sjældne hemmelige landskaber. Man kan smage mennesketætheden i luften. Sveden, urinen og dieselolien. Topografien er blød og organisk som kvindebryster, og hård og sårbar som to forslåede knæ.

Den her kulde slår mig helt i jorden. Det er som om den river ansigtet af, og man går rundt som flosset kød under jakker og tørklæder. Jeg har spist mig huld til i hygge. Det skal hurtigst muligt stoppe.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stilhedens nåle er publiceret 18/03-2013 00:32 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.