Dagene der går
Lisa Brøndbe...
2 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
10 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
9 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
5 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
8 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
8 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
15 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
6 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
8 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
6 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
6 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
8 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
7 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
6 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
6 år siden
Blev sidste nat påkørt af en spritbilist. Havde netop sat to unge mennesker af, og skulle videre! Ca. 400 meter derfra, kørte der pludselig en bil over i min vejbane. Så en lygte der krydsede vejen, og troede at det var en knallert. Grundet belysningens fald, den ene lygte og at bilen var mørk - nåede jeg ikke at undvige! Fik dog bremset så meget ned, at sammenstødet skete med meget lav fart! Et vidne ringede 112 og jeg ringede hjem efter Claus. Havde ringet og vækket ham ca. 20 min. før, da det var ved at være fyraften for mig. Min passager var noget omtumlet, men ellers ved godt mod. Jeg gik hen til modparten, som var en kvinde. Hun var ikke umiddelbart kommet noget til, men virkede i chok. Da jeg spurte til om der var sket noget, svarrede hun" jeg tror at jeg har ramt to biler". Jeg kunne i hvert fald give hende ret i at hun havde ramt mig, hvorpå hun blev ked af det og sagde undskyld - undskyld! I samme åndedrag fortalte hun at der havde været et skænderi med hendes kæreste. Der gik ikke lang tid efter op ringet til 112 før der holdt to politibiler og to ambulancer. Under dette kom det frem, at hun havde ramt en anden bil, som derved forklarede at den manglende belysning! Kort efter politiets ankomst, hørte jeg hende blive anholdt for spritkørsel!
Der skete ikke mig noget, men min passager blev kørt på sygehuset til et tjek. Det "eneste" han fornemmede, var lettere smerter i hørere hofte! Tror hans berusede tilstand gjorde, at de var særlig obs. på ham, da dette kan sløre evt. skader. Efter opringning til skadestuen og politiet i dag, var der heldigvis ikke sket ham noget.

Jeg "kom til" at give politiet en lille løgn, da jeg blev spurt om jeg brugte sele! Jeg bruger af princip ikke sele når jeg køre om natten, da jeg aldrig ved hvem jeg får i bilen! Jeg vil have den eneste mulighed jeg har for at komme væk, ved evt. overfald! De på det sidste 3 overfald på kollegaer - bestyrker mit valg, selv om jeg kender ricikoen ved dette. Privat køre jeg ALTID med sele.

Skal i morgen have sat i det store apparat mht. forsikring, skadens omfang, og midlertidig fyrring af Claus og Futte.

Har været noget dvask i dag, men det er der vel ikke noget at sige til. Vi smutte ind i seng, så jeg kan være rimelig frisk i morgen.

Ps. Det var tredje spritbilist politiet tog den nat.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ulykke - lig er publiceret 17/03-2013 21:35 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.