Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
12 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
5 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 9 måneder siden
André er blevet smidt ud af hans lejlighed! Dvs. at han umiddelbart bliver hjemløs igen. Gud hvor jeg ikke orker de problemstillinger! Han har brændt sine broer mht. flyttefirmaer, samt opmagasinering, så jeg vil kontakte hans far mht. at finde en løsning for ham.
'Heldigvis har han indset at han ikke magter hundene mere. Den ene bliver hentet af dyrenes værn i morgen, og den anden skal vist tilbage til sælgeren! Jeg hele tiden været modstander af at han har hund/hunde, da han knap nok kan tage vare på sig selv. Grunden til at han er smidt ud, er bl.a. pga. dem. Hvis udlejer ville, så kunne de smide halvdelen af deres bebor i dette område ud for at have hund, men tror at de kun reagere hvis der kommer klager.

Jeg har været meget træt i de sidste par uger, uden at kunne specificere hvorfor. Har afmeldt mine fitnesstimer, da jeg ikke følte at magte det. Det irritere mig, men der er ikke andet at gøre end at acceptere det! Det har intet at gøre med at jeg er startet op ved en psykolog igen - hvilket er helt okay. Hun virker bedre til at kunne "stikke mig ned", end hende den anden. Er lidt/meget spændt på hvad det undermunder sig i for mig. Har helt sikkert nogle bylder der skal tømmes, samt ar der skal heles!

Selv om det i dag er 4 mdr. til vi skal til Italien, så er jeg begyndt at skrive huskeseddel over det som vi skal have med, samt have købt. Det virker mere overskuelig for mig at gøre det sådan. Havde ellers to gode kufferter, men den ene gik i baglås og den anden har Michelle. Det var meningen at vi skulle have den af hende, men har talt om det måske ikke er så heldig! Sandsynligheden for at den har været berøring med hash er der, og det vil være lidt træls at blive stoppet i tolden pga. dette. Var i Bilka i går og købte to robuste kuffeter, så nu kan jeg også begynde at pakke *smiler*
Selv om Italien ikke var min første prioritet, så er jeg begyndt at glæde mig. Er i gang med at spotte seværdigheder, og steder jeg gerne vil se. Min svigerinde og svoger er kun i Italien i fire dage, og vi har aftalt at skal til Milano sammen. Synes at kunne fornemme at de ikke er interesseret i det kulturelle, men skidt - vi har 14 dage i alt, så mon vi ikke når det.

Jeg har hængt lidt i bremserne i dag mht. gøremål, men nu er mørket faldet på og jeg har genfundet energien.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bøvl er publiceret 14/03-2013 20:18 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.