11 år siden

Godt det ikke er mig

Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
1 måned, 7 dage siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
9 måneder, 20 dage siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
10 år siden
Min skade løber op over 100 000,00 kr. samt tabt arbejdsfortjeneste til 3 personer. Dertil kommer den polo som spritbilisten først påkørte! Oveni skade på egen bil, mistet kørekort, og højst sandsynlig en fængselsdom, så kommer det nok op over 250 000,00 kr. Claus mente at have hørt på ulykkesstedet, at hun havde en promille på 2 komma et eller andet. Hendes eller for den andres forsikringer, dækker ikke i tilfælde af spirituskørsel, så der er nok en fadæse hun kommer til at betale på i mange år!

I fredags mødte jeg den kvindelige kollega, som blev overfaldet for 14 dage siden. Hun har fået nogle psykiske mén, der bl.a. gør, at hun ikke kan sove. I første omgang er hun startet stille og rolig op med nogle få timer, men kun i dagtimerne. Fortalte at hun havde været i konfliktråd med gerningsmanden, som virkede mere irriteret over muligheden for at miste sit arbejde pga. dette, end at være aggerfuld over hans gerning! Samtidig berettede han, at det vil være tredje gang det skete! Altså at han mistede arbejde pga. kriminelle handlinger. Det kan man ikke være andet end hovedrystende overfor!

I lørdags var det 32 år siden jeg mistede min mor, og inden jeg har set mig om, så er det et år siden med min far! Psykologen har bedt om at tænke over hvad der skal til for at jeg kan slippe ham, samt acceptere hans død! Må blankt erkende, at jeg ikke kender svaret på noget af det! Har en inert had til det som parkinsonen gjorde ved min far, som nok er det som fylder mest! Ved at min far havde på samme måde med " den satans til parkinson" som han ofte sagde! Der er også mange hvis 'er i det! Hvis min far ikke havde haft bevirkende ved den medicin han fik, som ifølge tidl. læge, samt senere læge gav rystelserne på hænderne. Hvis hans læge havde sendt ham videre i systemet, da min far første gang udtrykte sin bekymring for sygdommen! En neurolog mente faktisk, at min far havde haft sygdommen et sted imellem 25 og 30 år. Ikke at jeg tror han havde levet længere, men rutschebanen nedad havde ikke været så kraftig, som den blev. Claus og jeg sidder lige nu på kontoret med ryggen imod hinanden, så han ser ikke mine tårer! Det har jeg heller ikke lyst til at han skal.

Ps. Mercedes 'en forventes færdig fredag eftermiddag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Godt det ikke er mig er publiceret 19/03-2013 15:15 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.