11 år siden

Lidt lusket

Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Jeg har i nogle dage haft lidt ondt i venstre arm og skulder, og gik til læge i går. Mente i første omgang at jeg muligvis havde lagt forkert på den, men samtidig kunne det måske også henledes til min påkørsel! Jeg fik en akut tid på sygehuset til røntgen, samt en aftale med lægen om at komme igen i dag. Der var som jeg forventede ikke nogen brud, men stødet i sig selv kunne også gøre det. Skal holde skulderen i ro weekenden over - hvilket jeg udnytter "lidt" til at pålægge Claus til hjemlige sysler, så som skifte sengetøj, støvsuge og vaske gulv! Tørre støv af, vande blomster og ordne vasketøj kan jeg selvfølgelig godt.

Jeg kan mærke at jeg savner min alene tid, hvor der ikke kræves svar eller opmærksomhed. Selv om jeg elsker min mand meget højt, og nyder hans selvskab, så har jeg brug for at dvale for mig selv engang immelem. På mandag skal det hele helst være normaliseret, og Claus skal på arbejde -det ser jeg lidt frem til!

Jeg var et smut inde i byen i går! Fandt et par bh'er, men da jeg bruger mere end en b skål, skulle de bestilles hjem. En expeditrice fra forretningen ringede i dag, og sagde at det havde fået dem hjem fra en anden af deres forretninger. Jeg havde i går også set på en lang kjole til brylluppet i Italien. Fik slæbt Claus med, som straks diskvalificerede størrelsen på bh'en, og bad om et nr. større.
Kjolen som jeg havde set på, var ikke den rette for mig. Prøvede en anden som var noget mere behagelig at have på, og det blev så den! Det var rart at have Claus med til godkendelse! Han ved at jeg ikke er typen der kan bruge halve og hele dage på at gå i forretninger. Det gider jeg simpelthen ikke. Har stort set alle dage kunne finde på at købe to af samme slags. Ikke nødvendig af samme farve, men hvis det jeg finder er rart og behagelig, så hvorfor ikke! Så "holder" det også længere*smiler*

I aften skal vi ud og besøge nogle venner, og i morgen skal vi ind til naboen. Ved at vi skal være mere obs. på at holde venskaberne vedlige, men det kan være lidt svært pga. den måde vi arbejder! De fleste arbejder jo om dagen, og har fyraften når vi starter op, så det "koster" som regel en fridag! Har et klassisk eksempel på hvad det kan betyde, da min far så godt som ingen venner havde, da han arbejdede 365 dage om året. Det kunne tydelig mærkes da han blev syg og kom på pension! Vil prøve at krydse af i kalenderen når vi er "sociale" og derved blive mindet om at, nu er det vist på tide igen!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt lusket er publiceret 21/03-2013 18:07 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.