1 måned, 17 dage siden

Held i uheld

Start?
Christian Ba...
9 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
1 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
5 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Med billede dokumentation af forholdene før og efter. Tidspunkter og uddrag fra Facebook hvor andre havde fået skade på deres bil, har kommunen meddelt at de dækker skaderne på min. Selv om jeg er forsikret, er det en principsag. Vi mangler at få sat ny kofanger og bundplade på, men det skal skaffes hjem og der er ventetid på værkstedet. Regningen løber op i 25.103,13 kr.
Vi var ude og passe børnebørn i søndags, da den ældste og hans kone var på weekend i Berlin. Hendes søster havde passet dem indtil da. Knægten på godt 4 år sagde "Tulle du er et godt menneske" og senere "jeg kan godt lide dig". Så kan man ikke blive andet end glad. De 2 store kommer altid løbende i mine arme når de ser mig, og med tiden håber jeg det samme med de 2 små. Biologisk eller ej, så er de mine hjertebørn.
André har fortalt at refugiet fra d. 15/5 kun er åben fra kl.10.00 til 20.00. Før det har det været åben hele døgnet. Det går ham meget på, da han kommer der rigtig meget. Der er en fast struktur med regler og rammer, og det er noget han har brug for. Ofte er der kaos i hans hoved og så tager han derhen og får en kop kaffe og en stille snak. Men det bliver som skrevet begrænset, og han er langt fra den eneste der har brug for et frirum uden for normalen. Det er ikke frøken giftekniv, men sparekniv...
Vores formand er blevet kontaktet af en journalist fra bladet Mobilitet, som gerne vil lave en arktikket om for få kvinder i erhvervet. Han henviste til mig pga. min mangeårige erfaring. Talte med hende i tirsdags. Hun havde også talt med en buschauffør, samt en flexchauffør. Bladet kommer på gaden i juni.
Synes at jeg har haft en lang dag med vasketøj, og rengøring...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Held i uheld er publiceret 25/04-2024 18:33 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.